- hirdetés -

Három boldog ember, akik karácsony előtt ajándékot nyertek az OrosCafé Angyalkájától.

Játékot hirdettünk, méghozzá két fordulóban. Az OC Angyal nem másra, mint az OrosCaféhoz kötődő tudásra volt kíváncsi, és közel kétszázan játszottak.

A két fordulóban egy-egy nyertest hirdettünk, akik a Dózsa utcai Rétesbolt 5 ezer forint értékű utalványát és az OROSHÁZA – Városi ARCképek című fotóalbumot nyerték.

A két forduló nyertese, Csehiné Gyömrei Éva és Ella Tamás Péter nagyon örült az ajándékoknak. Mint mondták, hallottak már a városi albumról, de még nem látták, így nagy izgalommal fogják otthon fellapozni. Éva férjével és 3,5 hónapos kislányával érkezett. A család még nem döntötte el, hogy a Rétesboltos utalványt mikor használják fel. Tamás viszont úgy nyilatkozott, éppen jókor jött az utalvány, a karácsonyi asztalra kerülnek majd a finomságok.

A fődíj nyertesének, Ambruzs Csillának gratulál Melega Krisztián főszerkesztő-helyettes. Mellettük a másik két nyertes, Ella Tamás Péter és Csehiné Gyömrei Éva (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
A fődíj nyertesének, Ambruzs Csillának gratulál Melega Krisztián főszerkesztő-helyettes. Mellettük a másik két nyertes, Ella Tamás Péter és Csehiné Gyömrei Éva (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Volt egy fődíjunk is, mégpedig a VASEX Kft. 50 ezer forint értékű vásárlási utalványa. Ezt Ambruzs Csilla nyerte, hiszen mindkét fordulóban helyesen válaszolt a feltett kérdésre és az OC Angyal őt választotta ki a fődíjra.

– Szüleim hosszú ideje tervezik, hogy felújítják a ház utcai homlokzatát. Amikor megláttam az OC-n, hogy mi lesz a főnyeremény, eldöntöttem, játszok, hátha nyerek és így extra karácsonyi ajándékot adhatok nekik – mondta mosolyogva Csilla. – Nagyon boldog vagyok, és a szüleim is örülnek, hiszen így már biztos nem halogatják tovább a munkát. A felújításhoz szükséges festéket és egyéb kellékeket veszik majd meg a VASEX-nél – tette hozzá a fődíj nyertese.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.