- hirdetés -

Felújítanál? Az OC Angyallal könnyebb lesz! Játssz velünk, és ha szerencséd van, az OC Angyal hozzád repíti az 50 ezer forint értékű utalványt, amelyet a VASEX áruházban válthatsz be. További nyeremények is várnak rád, vágj bele!

Újra eljön Orosházára az OrosCafé angyalkája, aki játékra hív mindenkit. Két fordulót tartunk, a helyes válaszadók közül fordulónként egy nyertest sorsolunk ki.

Aki mindkét fordulóban részt vett, megszerzi az esélyt a fődíjra, ami nem más, mint a VASEX Kft. 50 ezer forint értékű utalványa, amit bármire beválthatsz a Török Ignác utcai áruházban.

OCAngyal_nagy_1A játék menete: két fordulóban kell részt venned, és e-mailben válaszolnod kérdéseinkre. A helyes válaszadók közül fordulónként egy nyertest sorsolunk ki. Aki mindkét fordulóban részt vett, megszerzi az esélyt a fődíjra.

Az első forduló már lezárult, és már nyertest is hirdettünk.

De azok, akik nem játszottak az első körben, még megtehetik ide kattintva, így ők is esélyesek lesznek a fődíjra. De értelemszerűen a későn ébredők már nem nyerhetnek az első körben…

 

Jöjjön a második forduló kérdése.

Hány írás és hány fotógaléria jelent meg az OrosCafén az oldal indulása óta a játék publikálásának pillanatáig?

A – 9524 írás és 720 galéria

B – 12545 írás és 1052 galéria

C – 16422 írás és 2017 galéria

A helyes válasz betűjelét küldd el a jatek@oroscafe.hu címre december 18-a délig. A tárgyba írd be feltétlenül, hogy OC Angyal 2. emellett add meg neved, címed, telefonszámod, hogy ha te leszel a szerencsés, gyorsabban tudjunk értesíteni. Sorsolás december 19-én délután. Az második forduló nyereménye: aDózsa utcai Rétesbolt 5 ezer forint értékű utalványa és az OROSHÁZA – Városi arcképek című fotóalbum.

A fődíjat a helyes megfejtők között december 19-én sorsoljuk. A nyertesek nevét és fotóját az OrosCafén és az Orosházi Életben is közzétesszük.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.