- hirdetés -

Megkérdeztük az OrosCafé angyalkáját, hogy ki nyerte a dupla játék első körét, benne a Rétesbolt utalványával és a városi albummal.

Újra eljön Orosházára az OrosCafé angyalkája, aki játékra hív mindenkit. Két fordulót tartunk, a helyes válaszadók közül fordulónként egy nyertest sorsolunk ki.

Aki mindkét fordulóban részt vett, megszerzi az esélyt a fődíjra, ami nem más, mint a VASEX Kft. 50 ezer forint értékű utalványa, amit bármire beválthatsz a Török Ignác utcai áruházban.

OCAngyal_nagy_1A tét tehát nem kicsi, de az OC angyal csak ahhoz repülhet el, aki játszik. Az első forduló lezárult, ebben most hirdetünk nyertest azok között, akik helyesen válaszoltak az alábbi kérdésre. A választ most nem írjuk ki, ugyanis azok, akik nem játszottak az első körben, még megtehetik, így ők is esélyesek lesznek a fődíjra. De értelemszerűen a későn ébredők már nem nyerhetnek az első körben…

Az első fordulóban Csehiné Gyömrei Éva nevére bökött rá angyalkánk, így ő nyerte meg a Dózsa utcai Rétesbolt 5 ezer forint értékű utalványát és az OROSHÁZA – Városi arcképek című fotóalbumot.

A nyertesnek gratulálunk, emailben értesítjük majd az átvétel részleteiről.

Hamarosan pedig jön a második forduló, figyeljétek az OrosCafét!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.