- hirdetés -

Felújítanál? Az OC Angyallal könnyebb lesz! Játssz velünk, és ha szerencséd van, az OC Angyal hozzád repíti az 50 ezer forint értékű utalványt, amelyet a VASEX áruházban válthatsz be. További nyeremények is várnak rád, vágj bele!

Újra eljön Orosházára az OrosCafé angyalkája. Ha azt akarod, hogy hozzád röppenjen be karácsony előtt, nincs más dolgod, mint játszani.

A játék menete a következő: két fordulóban kell részt venned, és emailben válaszolnod kérdéseinkre. A helyes válaszadók közül fordulónként egy nyertest sorsolunk ki: december 12-én és 18-án.

 Aki mindkét fordulóban részt vett, megszerzi az esélyt a fődíjra, ami nem más, mint a VASEX Kft. 50 ezer forint értékű utalványa, amit bármire beválthatsz a Török Ignác utcai áruházban.

A tét tehát nem kicsi, de az OC angyal csak ahhoz repülhet el, aki játszik. Úgyhogy jön is az első forduló és az első kérdés.

Hány éves az OrosCafé és melyik hónapban van a születésnapja?

A – 3 éves, júliusban

B – 5 éves, szeptemberben

C – 6 éves, januárban

A helyes válasz betűjelét küldd el a jatek@oroscafe.hu címre december 12-én délig. A tárgyba írd be feltétlenül, hogy OC Angyal 1. emellett add meg neved, címed, telefonszámod, hogy ha te leszel a szerencsés, gyorsabban tudjunk értesíteni. Sorsolás december 12-én délután. Az első forduló nyereménye: a Dózsa utcai Rétesbolt 5 ezer forint értékű utalványa és az OROSHÁZA – Városi arcképek című fotóalbum.

A fődíjat a helyes megfejtők között december 19-én sorsoljuk. A nyertesek nevét és fotóját az OrosCafén és az Orosházi Életben is közzétesszük.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.