- hirdetés -

Bécsbe utazik nagybátyjával Nagy Stefánia, ő a szerencsés nyertes, aki az Orosházi Média Kft. promóciós vezetőjétől, Szigeti Judittól vehette át az utalványt.

Stefánia nagyon örült a lehetőségnek, annak meg külön is, hogy az Orosházi Életnél nyert: gyerekkorában az újság elődjénél, az Orosházi Naplónál volt rikkancs.

Szigeti Judit adta át az utazásról szóló utalványt Nagy Stefániának (Fotó: Zavada Andrea)
Szigeti Judit adta át az utazásról szóló utalványt Nagy Stefániának (Fotó: Zavada Andrea)

Játékunk keretében az Önök véleményét is kikértük a lappal kapcsolatos olvasói szokásaikról. Bár több levélre számítottunk, sokan döntöttek úgy, hogy válaszolnak, és ezzel részt vesznek a sorsoláson, amely révén kétszemélyes bécsi utazást nyerhetnek.

A beérkezett válaszokból kiderült, rendszeres olvasóink küldtek levelet nekünk, hiszen minden lapszámot szívesen olvasnak, még pénteken, a megjelenés napján. Hasznosnak tartják a programajánló rovatot, kedvelik a közéleti témákat, a hétköznapi emberekről szóló portrékat, a sport rovatot.

A lapban megjelenő témák sorát olvasóink javaslatait figyelembe véve gazdagítjuk a jövőben. Gyakrabban lesz gasztronómia, egészséges életmód, pszichológia témájú írás, a város történetét, neves orosháziak életét bemutató cikk, utána járunk a munkavállalókra vonatkozó törvények módosításainak is, és a legkisebbek gondozása, baba-témák is sorra kerülnek.

Köszönjük beküldött leveleiket, javaslataikat, olvassanak ezután is minket! Ha a terjesztéssel kapcsolatban van észrevételük, jelezzék a 68/ 411-196-os telefonszámon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.