- hirdetés -

A Békés megyei Príma-gálán egyedüli orosháziként, munkája elismeréseként Békés megye Kiváló Vállalkozója díjat vehetett át Fehér László, a Fehér és Fehér Útépítő Kft. vezetője.

Példaképeket állítani a társadalom elé: ez a célja a Prima Primissima kitüntetésnek. Azokat tüntetik ki minden évben, akiknek teljesítménye követendő lehet mindannyiunk számára. Nem csak a kultúra, tudomány és sport területéről választják ki a díjazottakat, 2005-től a vállalkozói szektorban is gazdára találnak elismerések, immár minden megyében.

Békéscsabán gálaest keretében 11 vállalkozót tüntettek ki még októberben, köztük volt Fehér László is. 1992-ben alapított cége négy megyében (Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyében), foglalkozik út- és mélyépítéssel, illetve az országban először kezdett el környezetbarát, úgynevezett recycling technológiával, vagyis újrahasznosított útépítési eljárással dolgozik hazánk számos területén.

– Szívet melengető volt, a cím elismerése az elmúlt 22 éves munkának – nyilatkozta Fehér László. Azt is elmondta: a cég az élete, s habár nagyobb elismerést jelentenek számára dolgozói pozitív visszajelzései, örömmel vette a díjat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.