- hirdetés -

Orosházán egyértelműen győztek a kormánypárti képviselők, és a kistérség településeit tekintve is többségben vannak a fideszes vagy Fidesz által támogatott polgármesterek. Az eredmények tükrében Simonka György országgyűlési képviselőt kértük egy rövid értékelésre.

– Először is szeretném megköszönni minden jelöltünknek, hogy volt bátorsága kiállni a közösség elé, és megméretni magát, a terveit, a nézeteit, hiszen ez nem is olyan könnyű feladat. Köszönet illeti mindazokat, akik a szavazás napján azon dolgoztak, hogy megőrizzék a választás tisztaságát, és akik aktivistaként hozzájárultak a magas szavazati arányok eléréséhez. Egyben gratulálok minden képviselőnek és polgármesternek, aki a választópolgárok döntése alapján mandátumot kapott az önkormányzati munkához – összegezte Simonka György.

A képviselő Orbán Viktor szavait idézve emlékeztetett rá, hogy a választott polgármesterek és képviselők jogot szereztek arra, hogy még többet dolgozhassanak.
– Az önkormányzati választások után folytatódik a munka. A kampánynak vége, és eljött az ideje a konstruktív képviselői munkának. Bízom benne, hogy az együttműködő településvezetésekkel óriási mértékű fejlesztést tudunk megvalósítani a következő években a dél-békési térségben. A cél, hogy a lehető legtöbb fejlesztéssel felzárkóztassuk térségünket, bevonva az önkormányzatokat és a munkahelyeket megőrizni és teremteni szándékozó vállalkozásokat egyaránt – beszélt a tervekről a térség országgyűlési képviselője.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.