- hirdetés -

A legnépszerűbb körzet a szentetornyai, heten is indulnak a képviselői posztért, 2483-an dönthetnek. 

Antal László

 FIDESZ-KDNP

62 éves nyugdíjas köztisztviselő vagyok. Azon fogok dolgozni, hogy a választókerületemben élő emberek minél szélesebb körben jussanak hozzá az életminőségüket javító szolgáltatásokhoz.

 

Jedlinszki Béla

 független

A polgárőrség vezetőjeként, gyökeresi lakosként ismerem a külterületen élők gondjait. A megélhetés biztosítása, a közbiztonság javítása a legsürgősebb feladat. Kész vagyok a kompromisszumokra a fontos ügyekért.

 

Márkus Antal

 Demokratikus Koalíció

Állategészségügyi üzemmérnök vagyok, több generáció óta él a családom Szentetornyán. Szentetornyáról kerékpárút vezessen a belvárosba; legyenek iskolabuszok, járatok a gyopárosi gyógykezelésekre, erősítsük a polgárőrséget.

 

Pleskó János

 Munkáspárt

66 éves, nyugdíjas szociális asszisztens. Állítsuk meg a pazarlást, a felesleges pénzszórást! A rendőrség biztosítsa az emberek nyugalmát, szavatolja a biztonságukat.

 

Dr. Szabó Ervin

 JOBBIK

41 éves ügyvéd. – A keresztény értékrend szerint élek, a kereszténység tanítását fontosnak tartom. Javítani szeretnék a közbiztonságon. Megoldani a rekonstrukcióra szoruló utak és csapadékvíz-elvezetés problémáit.

 

Tóth Csaba

 MSZP

Orosházán született 1969-ben. Közel tíz évig a közigazgatásban dolgozott Orosházán, majd külföldön vállalt munkát. Jelenleg őstermelő, Gyökeresben gazdálkodik, méhész. Jelölő szervezet: MSZP.

 

Vastag Lajos

 független

1990 óta él Szentetornyán, vállalkozó. A körzetben legfőbb gondnak az oktatás megszűnését, az elvándorlást tartja. – Nem a képviselőnek van választókerülete, hanem a polgároknak egy érdekképviselettel megbízott személye.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.