- hirdetés -

Emlékeztek még 2009. szilveszterére a Luciferben? És 2012-ből az I. Kocsonyafesztiválra? Pedig emlékezetes buli volt.

Éppen öt évvel ezelőtt indult el a város hírportálja. Azt már megtudhattátok mennyien keresték fel oldalunkat 2009. szeptember 7. óta. Szülinapi válogatásunkban már kiposztoltunk néhányat a legnépszerűbb írásokból, a legnézettebb galériákból és a legnézettebb videókból. Most itt az újabb adag: íme az OrosCafé ötéves történetének legnépszerűbb bulifotós galériái, évekre lebontva.

Több mint ezren buliztak együtt a környék legnagyobb szilveszteri partyján 2009 utolsó napján. A helyszín a Lucifer volt, a bulifotókat itt nézheted meg újra.

Egy héttel később, de már 2010-ben a Lucifer nagytermében Tomy Montana és Kohary a legújabb zenéket, a kisteremben pedig Dj Guli a slágereket játszotta. Népszerű volt ez a galériánk is.

Pillanatkép egy augusztusi buliról az Édenben (archív fot: Forgó Imi)
Pillanatkép egy nyári buliról az Édenben (archív fotó: Forgó Imi)

2011 augusztusában az Anno Söröző Hírős pálinka partyján készült bulifotóinkra nagyon sokan kattintottatok rá – a legtöbbször abban az évben.

2012-ben a Koccintó Sörözőben rendezték az I. Kocsonyafesztivált. (F)apácák, Fluor Tomi, Kelemen Kabátban, Takács Nikolas, Charlie és Voksán Virág voltak a fellépők a kocsonyakészítés után. És ez volt a leglátogatottabb bulifotó galériánk két évvel ezelőtt. 

2013. június 15-én, szombaton éjjel megnyitotta kapuit Békés megye egyetlen, a nyár minden hétvégéjén nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelye, az Éden. Sokan buliztatok ott, és sokan néztéték meg az erről készült fotókat.

Idén eddig a Lucifer február elsejei bulijának galériája a legtöbbet látogatott, azon a szombaton többségében a végzős gimnazisták buliztak a szalagavatójukat követően.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.