- hirdetés -

Nyárra adunk nektek egy újítást, amit pár hete már láthattok ugyan tesztüzemben, ha mobilról OC-ztok. De  javítottunk néhány hibát, így azt mondhatjuk, készen is van, használjátok!

Nem kell ahhoz kimondott szakértőnek lenni, hogy kijelentsük, egyre nagyobb szerepe van életünkben a mobiltelefonoknak és táblagépeknek. Az OrosCafé statisztikáiból is világosan látszik, hogy dinamikusan nő azok aránya, aki telefonról vagy tabletről olvasnak minket. Két évvel ezelőtt élesítettük a mobilra optimalizált OrosCafét, amit egyre többen használtok.

Az idő telik, a technológia fejlődik, amihez nekünk is alkalmazkodni kellett, így alaposan felvarrtuk a ráncokat.

Az új mobilos kinézetben ugyanúgy vannak fotós vezetőanyagok, mint a számítógépes verzióban, ezzel is jelezve, hogy ez bizony fontosabb/érdekesebb hír.

Íme az új, frissített mobilos címlap - lehet kattintgatni
Íme az új, frissített mobilos címlap – lehet kattintgatni

Mostantól eléritek az OrosCafé teljes menüsorát is. Ehhez az OrosCafé logó jobb oldalán található ikonra kell kattintani, és le is gördül minden menü és rovat, lehet keresgélni és böngészni. Ha pedig vissza akartok térni a főoldalra, elég csak az OrosCafé logóra kattintani.

Mostantól a galériákat is eléritek mobilon, ezen is bütyköltünk kicsit, egymás után lapozgatva meg lehet nézni az eseményekről készített fotókat.

Mobilos olvasóink többsége androidos készüléket használ, utánuk az iPhoneon majd az iPaden cafézók jönnek. Típusokra lebontva: az iPhone vezet, ezután jön az iPad, utána pedig a Samsung és a Sony Ericsson egyes (androidos) telefonjai.

Aki továbbra is inkább a számítógépen megszokott formájában szeretné nézni mobilján is az OrosCafét, az az érintőképernyős telefonokra optimalizált oldal alján tud hagyományos nézetre váltani.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.