- hirdetés -

Hétfőtől gallyaznak, az áramvezeték közelében lévő faágakat vágják le. 

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Értesítjük önöket, hogy Orosháza város közigazgatási területén (kül- és belterületen) az EDF DÉMÁSZ HÁLÓZATI ELOSZTÓ KFT. megbízásából a FEED-ORG Bt. munkatársai a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezeték nyomvonalán karbantartási, gallyazási munkát végeznek. A munkák 2014. április 7-től kezdődnek el.

Amennyiben a vezeték közelében lévő fanövényzet az áramszolgáltatást veszélyezteti, eltávolítják. A munkát végzők a kivágott fákat, gallyakat az ingatlanok előtt letárolják, azt az ingatlantulajdonosok elszállíthatják, azzal szabadon rendelkezhetnek. Amennyiben az ingatlantulajdonosok nem tartanak igényt a keletkezett nyesedékre, abban az esetben azt a vállalkozó elszállítja.

A tulajdonosok maguk is elvégezhetik az ingatlanuk előtt lévő fákon a metszést, illetve a vonatkozó előírások betartásával – különös tekintettel a vezetékek veszélyes megközelítésére – kialakíthatják a megfelelő védőtávolságot (kisfeszültségű vezeték esetében 1 méter, középfeszültségű vezeték esetében 2,5 méter).

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.

Orosháza Város Önkormányzata

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.