- hirdetés -

Walt Disney, Macskafogó és Mézgáék jól ismert dalai mellett musical duetteket és pop slágereket is énekeltek a (F)Apácák. Bolondos estjük után a Légy jó Mindhalálig musical bemutatójára készülnek.

A (F)Apácák Énekstúdió március 29-én Bolondos estet rendezett a Művészetek Házában. A könnyed hangvételű koncertnek már több éves hagyománya van, mindig április elsejéhez, bolondok napjához közeli időpontra szervezik. A stúdió tagjai énektudásuk és tehetségük bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektetnek az előadás módjára, a színpadi jelenlétre, a régi zsinagóga nagy tereinek, karzatának lehetőségeit is kihasználva.

Bolondos esten énekeltek a stúdió diákjai (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Bolondos esten énekeltek a stúdió diákjai (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Idén is számtalan vidám pillanatot szereztek az énekesek az est alkalmával, mondhatni egy igazán mesés repertoárral készültek, hiszen a Disney rajzfilmekből jól ismert dalok mellett olyan klasszikusok is felcsendültek, mint például a Macskafogó. Műsorra tűztek még musical duetteket, és pop slágereket is. A családias hangvételű, másfél órás koncerten tizennégy stúdiós énekelt, valamint vezetőjük és tanáruk, Nagy Krisztina is több alkalommal színpadra lépett.

A (F)Apácák Énekstúdió tagjait legközelebb a Tavaszi Művészeti Fesztiválon láthatja a közönség, ahol nem egészen két hét múlva a Légy jó mindhalálig című musicalt mutatják be.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.