- hirdetés -

Prágában rendezik az ifjúsági és junior versenyzők kontinensviadalát, a magyar válogatottban hat orosházi fiatal kapott helyet.

Április 9-e és 13-a között rendezik meg Csehországban az Ifjúsági és Junior Erőemelő Európa-bajnokságot, melyen a 16 fős magyar válogatott is indul. Musztafa Imre szövetségi kapitánytól, az Orosházi Toldi SE elnökétől megtudtuk, hogy a keretben hat orosházi sportolót találunk. Az ifjúságiak versenyében 84 kg-ban indul Haklik Dorottya, míg 83 kg-ban Kishonti Noel. A junioroknál 72 kg-ban méri össze felkészültségét Imre Daniella, +84 kg-ban Lovas Mónika. A férfiaknál Róka Tamás a 74 kilósok mezőnyében szerepel, 105 kg-ban pedig Szabó Árpád képviseli a hazai színeket.

– Az első háromba várom Haklik Dorottyát és Lovas Mónikát, a negyedik-ötödik helyre Imre Daniellát és Kishonti Noelt, míg Szabó Árpádnál és első válogatottsága keretében Róka Tamásnál a cél a tisztes helytállás, utóbbi két versenyzőnél a felkészítés is zajlik a felnőtt válogatottságra – mondta el Musztafa Imre szövetségi kapitány.

A magyar válogatott hétfőn indul Prágába, az orosházi Haklik Dorottyának már kedden szurkolhatunk az Eb-n.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.