- hirdetés -

Az Ormai László csarnokban rendezték a serdülő asztaliteniszezők csapat és egyéni seregszemléjét (CSB és MOATSZ Kupa), ahol Fehér Zsófia jóvoltából jelentős orosházi siker született.

A csapatok vetélkedése során az ASE lányai első csoport ellenfelüket a Szekszárdot fölényesen 4-0 arányban győzték le, majd a Postás SE harmadik csapatától 4-3 arányban vereséget szenvedtek. Ezen a találkozón fehér Zsófi két, Benkő Anett egy győzelmet aratott. A sorsolás szeszélye folytán a négy közé jutásért az első helyen kiemelt Statisztika biztosan nyert lányaink ellen, akik így az ötödik helyen végeztek.

Az egyéni versenyben a csoportkörben csak Benkő Anett és Séllei Anett volt érdekelt, mindketten csoport másodikként kerültek a főtáblára, ahol már nem sikerült a 16 közé lépniük.

Ugyanitt Fehér Zsófia az első fordulóban 4-0 arányban nyert Veszely Klaudia Postás SE ellen, majd a nyolc közé jutásért megszenvedett a szintén Postásos Szabó Dalma ellenében, de 4-3 arányú győzelemmel továbblépett. Az elődöntőbe jutásért folytatódott a Postás sor, ezúttal a ranglistán mögötte álló védekező stílusú Petőcz Orsolyán lépett túl kiemelkedő, taktikus versenyzéssel 4-0 arányban. A döntőbe jutásért hatalmas küzdelemben 4-1 arányban maradt alul Fehér Orsolyával (Statisztika) szemben úgy, hogy három játszmát is a minimális, 11-9 arányban veszített el. Ezzel a versenyt a dobogó harmadik fokán zárta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.