- hirdetés -

Több ezer termék közül válogathat Orosházán, aki munkavédelmi ruházatot keres. (x)

Az emberi életnél és egészségnél nincs fontosabb, ezek védelmére szigorú előírások is kötelezik a munkavállalókat és a munkaadókat. Fontos igény ugyanakkor az is, hogy kényelmes, hordható és divatos ruházatban jelenhessen meg a dolgozó munkahelyén. A Vasexnél arra törekszenek, hogy mindkét elvárásnak megfelelő termékeket kínáljanak.

A Vasex Kft Török Ignác utcai áruházban az egyik legdinamikusabban a munkaruházati és munkavédelmi részleget fejlesztették az elmúlt hónapokban.
– Manapság fontos szempont, hogy a munkaruha a hatékony védelem mellett hogyan néz ki, milyen a méretpontossága. Egy ipari munkás például a nap jelentős részét a munkaruhájában tölti, tehát nem mindegy, mennyire kényelmes ez a ruházat. Ezért a gyártók is arra törekszenek, hogy ezeknek az igényeknek megfeleljenek – mondta Polyák János ügyvezető.

A Munkaruhákat és védőfelszereléseket keresd a Vasex áruházában (Fotó: Rajki Judit)

A munkavédelmi ruházat viselése nagyon sok szakmában kötelező, a szabályok betartására egyre jobban figyel a hatóság. Szerencsére csökkenő tendencia tapasztalható a munkahelyi balesetek esetében, és a dolgozók, cégvezetők szemlélete is pozitív irányban változott az elmúlt években.

A Vasexnél a munkaruházat mára önálló szakbolti szintre emelkedett, így a termékeket átlátható, kulturált módon tudják bemutatni. Elsősorban a férfiak találnak kiváló minőségű alsó- és felső munkavédelmi ruházatot ipari- és mezőgazdasági munkákhoz.
– Minden szakmához külön megoldásokat ajánlunk a test-, kéz-, szem- és hallásvédelem terén. Bakancsok, szemüvegek, kesztyűk, sisakok és zajvédők – ezek mind kaphatók áruházunkban széles szín- és méretválasztékban. Kizárólag minőségi termékeket forgalmazunk elérhető áron – fogalmazott Polyák János.

A munkaruházati részlegen több száz termékkel bővült a kínálat, de több ezer terméket lehet elérni a cégen keresztül katalógusból. Ennek egy része készleten van, a többit pedig 1-2 napos határidővel beszerzik.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.