- hirdetés -

A (F)apácák Énekstúdió és a művészeti iskola magánének szakos növendékei hangjával telt meg a Művészetek Háza.

Karácsony közeledtével mindenkit megérint az ünnepi hangulat. Nincsenek ezzel másként az énekesek sem, akik december 15-én este karácsonyi dalokkal várták a zenekedvelő közönséget.

Ahogy tőlük már megszokott, a könnyűzenei dallamok mellett most sem hiányozhatott egy kis komolyzene, viszont alapvetően a mindenki által ismert és szeretett karácsonyi énekek és populáris dalok hangzottak el. Az egyéni műsorszámokat közös éneklésekkel tarkították. Többek között hallhattunk filmzenéket, az Anasztázia és a Polár Expressz népszerű dalainak előadásával, a Diótörő és Egérkirály című musicalből részletet, és az elmaradhatatlan Katona Klári Legyen ünnep című dalát.

A Gigasztár énekverseny országos döntőjében Kovács Szabolcs különdíjat kapott. Míg az elődöntőben 94-en indultak, a döntőbe csak 12-en jutottak tovább, amelyet Cegléden rendeztek december 14-én. A versenyen az egyéni éneklés mellett egy duettel is kellett készülni, melyet Szabolcs szintén az orosházi művészeti iskola növendékével, Benkő Erikával adott elő.

Az estre Nagy Krisztina, Andor Csilla és Kőszegi-Németh József készítették fel az énekeseket. A koncerten közreműködött Szénási Anikó.

A koncerten fellépett Benkő Anita, Benkő Erika, Bíró Beartix, Blahó Nóra, Dombóvári Renáta, Domján Anikó, Gyurcsik Dávid, Halupa Zoltán, Kovács Szabolcs, Molnár Daniella, Moholi Fruzsina, Nagyházi Renáta, Seres Adél, Seres Angelika, Imre Kitti Natália, Vági Dóra, Zsura Edit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.