- hirdetés -

A karácsonyi ünnepekre készül a város, a kandeláberekre már szerelik fel a díszkivilágítás elemeit. Lesz városi karácsonyfa, mesekönyv és betlehemi jászol is.

Hétfő óta dolgoznak a Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai a belvárosban, a Rákóczi utcán, a Táncsics utcán és a Huba utcán helyezik ki a kandeláberdíszeket. Farkas Elemér műszaki vezetőtől megtudtuk, hogy december 2-án, advent első vasárnapján borul karácsonyi fénybe a város, ekkor kapcsolják fel a belvárosi fákon lévő fényfüzéreket is.

Az Oros-haza Baráti Kör idén is megépíti a városi adventi koszorút az Árpád-kertben, a művelődési központtal közösen vasárnaponként gyertyagyújtásra várják az orosháziakat. Arról, hogy milyen színkombináció legyen a domináns Orosháza adventi koszorúján, ti döntötök. Szavazni itt, a Facebookon keresztül lehet.

Idén is lesz városi karácsonyfa. Több felajánlás is érkezett, a héten döntenek arról, melyik a legmegfelelőbb, melyet az Árpád-kertben állítanak fel. Lesz feldíszített fa Gyopárosfürdőn is, ahol a Fasor utca szintén ünnepi fényben tündököl majd. A városüzemeltetéstől megtudtuk, hogy advent harmadik vasárnapjára helyezik ki a mesekönyvet, idén A didergő király várja a gyerekeket az Árpád-kertben, ahol a betlehemi jászolt is megépítik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.