- hirdetés -

Arany-, ezüst és bronzérmet is szereztek az orosháziak a hétvégi versenyen, és már készülnek a következő feladatra.

Regionális aerobic-versenyen vett részt október 13-án, Makón az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület aerobic szakosztálya. Az induló csapatok basic, challenge és step kategóriában mérték össze felkészültségüket, egyéni, páros, trió és csapatküzdelmek zajlottak.

Zsigáné Mezei Beáta vezetőedző szerint a lányok jól teljesítettek, és készülnek a következő versenyre.
– Az őszi versenysorozatra való felkészülés során az edzésmunka megfelelő ütemben haladt. Ezt a makói megmérettetést versenynaptáron kívüli időpontban rendezték, így az idő, melyet a koreográfiára szánunk, az most lerövidült, már összemosva hajtjuk végre az erősítő órákkal. Ennek ellenére a lányok mozdulatai kifinomultak, elegánsak voltak. Kis korrigálás, szépítés, javítás következik még és készen állunk a következő megmérettetésre – hangsúlyozta az orosháziak edzője.

A makói versenyen az orosházi lányok kiváló eredményeket értek el. UP IV. korcsoportban 4. helyezést szerzett a Kiss Patrícia, Őze Boglárka, Földesi Lili, Szőke Szonja, Nagy Noémi összeállítású csapat. UP II. csoportban második lett az orosházi együttes, melynek tagjai Nagy Dominika, Kishonti Zoé, Lehoczky Fanni és Garai Viktória. Ugyanez a csapat UP II step kategóriában bronzérmet ért el. Másodikként zárt az UP II. trió (Nagy Dominika, Kishonti Zoé, Lehoczky Fanni), míg UP I. step kategóriában aranyérmet hozott haza a Polasek Klaudia, Benedek Berta, Durkó Edina, Sipos Dalma összeállítású orosházi csapat. Benedek Berta egyéniben negyedik lett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.