- hirdetés -

Egy budapesti zenei versenyen minden lehetséges díjat elnyert az orosházi énekes.

Az orosházi énekes, Bakos Bettina eddigi legnagyobb énekes eredménye kétség kívül a Megasztáros tévés szereplése volt. A fiatal és tehetséges lány ugyan nem jutott be a TV2 népszerű tehetségkutatójának döntőjébe, de már akkor azt mondta, ez nem tántorítja el attól a tervétől, hogy énekesnő lesz.

Bettina még május végén Budapesten elindult az országos Starworld énekversenyen pop – rock kategóriában. Sok jelentkező, színes mezőny, vegyes stílusok jellemezték a jól szervezett megmérettetést. A négytagú szakmai zsűri minden egyes előadást és produkciót szigorúan értékelt és pontozott.

Bettina az elnyert díjakkal (Fotó: család)

– Az elődöntőben Király Linda, Játszom ahogyan lélegzem című számát énekeltem. A zsűri tagjai csupa jókat mondtak, hárman a maximális 10 pontot adták, egyikük 8-at, azt is csak azért, hogy ösztönözzön a döntőre – mondta Bettina.

Az orosházi lány simán bejutott a délutáni döntőbe, így dupla volt öröme, hiszen ezzel egy időben itthon megszületett a legkisebb unokatestvére.
– Bíborka érkezése még tovább doppingolt. Erre szükség is volt, mert az a CD lemez, amire a döntőbeli számom zenei alapját rögzítettük, utazás közben megsérült, nem tudták lejátszani a zenét. Így másik számot kellett elővennem, de minden rendben ment, és elénekeltem Björk – It’s Oh So Quiet című szerzeményét – mesélte az orosházi lány.

A zsűri minden tagja maximális pontot adott a produkcióra, ezzel pedig Bettina nyerte meg a pop-rock kategóriát. Emellett az összesített “Super Grand Pix döntőben” is első helyezett lett, és mindezek mellé kapott egy “Ifjú művészek” díjat is. Így három kupával és oklevéllel, valamint újabb sikerélménnyel tért haza Orosházára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.