- hirdetés -

Vendégház a tó közelében, ahol családi, baráti alkalmakra megfelelő rendezvényterem is található.

Rigófütty, és más madárcsicsergés, nádas és kiserdő susogása – ha erre vágysz, nem kell messzire menned, csak a Rigó utcába. A Rigó Vendégház kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a hét közbeni hajtásból kiszakadj akár barátokkal, családdal, a természet nyugalmába.

– A hatezer négyzetméter területen álló kis parasztházat 7 évvel ezelőtt egy üzleti ügy kapcsán vettem – meséli Mihalics József tulajdonos. – Nem igazán volt elképzelésem és értékesíteni is próbáltam, de ez nem sikerült. Egy Eger környéki nyaralás alkalmával láttunk egy hasonló házat, és ez adta az ötletet a szálláshely magvalósításához. A tervezést, a kivitelezést neves orosházi vállalkozók végezték. Az épületet teljesen felújítottuk és bővítettük is. A tótól felvezető utat is önerőből építettük, a környezet parkosítását, rendbetételét, gondozását saját magunk végezzük, nem kevés munkával.

Igényes környezet pihenésre, családi alkalmakra egyaránt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A vendégházban hat, fürdőszobával ellátott szoba van: egy apartman jellegű, kettő pótágyazható. Összesen 16 szállóvendéget tudnak fogadni, akár egyidőben több társaságot is, hiszen több kiülő, terasz áll rendelkezésre. Sütési, főzési lehetőség biztosított.

A vendégházban van egy külön rendezvényterem kis konyhával, amit igénybe lehet venni családi, baráti találkozások, rendezvények megtartására. A helyiség 50 fő befogadására alkalmas, az előtte lévő terasszal nyáron bővíthető. Azoknak ajánlják, akiknek kis lakásuk van családi, baráti társasággal rendezvényt megtartani, és szép környezetre, illetve akik csendre, pihenésre vágynak.

Rigó Vendégház, Orosháza, Rigó u. 5., Tel: 06 30/553-19-23, 06-30/558-98-44, további elérhetőségek ide kattintva, a Rigó Vendégház weboldalán. 

 (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.