- hirdetés -

Egy OrosCafés nyereményjáték utóéletét mutatjuk be nektek, hiszen nem mindennapi ajándékban részesült a szerencsés. Speciális festést kapott kedvenc gitárja.

Már többször írtunk az orosházi Nagy Gézáról, aki különleges, úgynevezett airbrush technikával fest. Az Airbrush egy speciális, viszonylag új irányzat.
– Nagyon szeretem, mert bárhová ráfújhatom a megálmodott mintát, és ezzel igazán egyedi darabbá varázsolhatok autókat, motorokat, bukósisakokat, laptopokat. Lehet festeni papírra, kőre, üvegre, bőrre, fára, fémre, szövetre- mondta még korábban Nagy Géza, akivel közösen pár hete játékot hirdettünk az OrosCafén.

A játék éppen ehhez a nem mindennapi festési módhoz kapcsolódott. Sok megfejtés érkezett, közülük Jakab Ferenc volt a szerencsés, aki a gitárjára kérte a festést.

Jakab Ferenc (b) és Nagy Géza az újrafestett gitárral

Géza elmondta, még nem festett gitárt ez volt az első ilyen munkája.
– A hangszerek közül eddig egy dobfelszerelés kinézetét alakítottam át, így izgatottan vártam én is, hogy nekiálljak a munkának. A hangszer eredetileg piros és sárga volt. A tulaj azt kérte, legyen fekete, fessem rá a Tankcsapda logóját és legyen valami nonfiguratív és koponya mintázat rajta. A többit rám bízta, így szabad kezet kaptam a dekoráláshoz amit nagyon szeretek, ilyenkor lehet aztán igazán kibontakozni. Megterveztem, majd megmutattam neki az elképzelésemet, ő rábólintott és nekiláttam a dekorálásnak.

A mű néhány nap alatt elkészült, Feri pedig átvette az új ruhába öltöztetett hangszerét.
– Hobbiszinten gitározok, ezért döntöttem úgy, hogy a gitáromat festetem át. Kedvenc zenekarom a Tankcsapda, így egyértelmű volt, hogy az ő logójukat szeretném látni a hangszeren. Nagyon tetszik, szebb lett mint gondoltam- mondta a győztes, Jakab Ferenc.

Ha te is szeretnéd, hogy Nagy Géza egyedivé varázsolja kedvenc tárgyadat, keresd az alábbi elérhetőségeken.
Nagy Géza- airbrush festő
Telefon: 06/70 290-11-88.
Email: nagygeza@gportal.hu
web: www.airbrushnagygeza.hu

httpv://youtu.be/wFCEnPb5ck8

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.