Orosháza Cup: Hajrá, hajrá, hajrá!

Így zárta vasárnap délután a nemzetközi kézilabdatornát a több száz fiatal az Eötvösben. Jó emlékekkel, élményekkel, érmekkel tértek haza a résztvevők.

Május 31-e és június 3-a között rendezték meg az Orosháza Cup 2012 nemzetközi kézilabdatornát. A mintegy 70 csapat izgalmas mérkőzéseket játszott több helyszínen, a fiatalok megmutatták küzdeni tudásukat, a kézilabda szeretetét. Orosházát férfi és női vonalon is képviselték a helyi klubok, így hazai rangadókon is drukkolhatott a közönség.

Vasárnap délután az Eötvös-csarnok adott otthont az eredményhirdetésnek. Az okleveleket, kupákat dr. Dancsó József országgyűlési képviselő, polgármester és Vajer Tamás, az OFKSE alelnöke adták át.

Élményekkel és érmekkel gazdagabban

A torna zárónapján Rajki Istvánt, az OFKSE elnökét kértük meg arra, értékelje néhány mondatban a hagyományteremtő céllal megrendezett tornát.
– Úgy gondolom, eredményesen zárjuk az Orosháza Cup 2012 rendezvénysorozatát. A legnagyobb öröm számunkra, hogy 600-700 gyermeket láthattunk versenyezni, akik közös nyelvet beszélnek a 6 évestől a 16 évesig. Örülünk, hogy számos egyesület utánpótlás vezetői fontosnak tartották, hogy eljöjjenek Orosházára. Jó hangulatú, izgalmas mérkőzéseket láthattunk, a csapatok jó emlékekkel, élményekkel és érmekkel térnek haza. Köszönjük a városnak, Gyopárosfürdőnek, és mindenkinek, aki támogatott, segített minket, sikeres volt a torna – hangsúlyozta az OFKSE elnöke.

A lányoknál volt Orosháza - Orosháza meccs is (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

A szervezők legfőbb célja volt versenylehetőség biztosítása a fiatal, kézilabdához kedvet és tehetséget érző gyerekek részére.

Több korcsoportban orosházi sikernek tapsolt a csarnok közönsége, és a különdíjasok között is találunk orosházi fiatalokat.

Az orosházi eredmények:
2003-as fiúk: 3. hely: OFKSE „A” csapata, 7. OFKSE „B”
2003-as leány korcsoport: 2. Katolikus Orosháza, 6. hely OKSC; 7. ONKC
2002-es fiú korcsoport: 3. OFKSE
2002-es leányok: 2. hely OKSC; 4. ONKC „A”, 5. hely: ONKC „B”
2001-es fiúk: 4. hely OFKSE
2001-es leány korcsoport: 4. hely OKSC, 5. hely ONKC
2000-es fiúk korcsoportja: 2. OFKSE
99-2000-es leányok: 3. OKSC, 5. hely ONKC „A”, 6. hely ONKC „B”
1999-es fiú korcsoport: 4. OFKSE
98-as leány korcsoport: 4. hely ONKC
1998-as fiúk: 2. hely OFKSE
Serdülő leány korcsoport: 1. hely ONKC „A”, 3. OKSC; 4. hely ONKC „B”
Serdülő fiúk: 1. hely OFKSE
Junior leány korcsoport: 1. hely ONKC.

Különdíjakat is átadtak a nemzetközi torna eredményhirdetésén, valamennyi korosztályban a gólkirály és a legjobb kapus vehetett át elismerést.

Orosházi különdíjasok:
1999-2000-es korosztály leányok: gólkirály Szepesi Kitti (OKSC)
1999-es fiúk: legjobb kapus Rákóczi Gábor (OFKSE)
2000-es fiúk: gólkirály Andrikó Ádám (OFKSE)
2003-as fiúk: legjobb kapus Hegedűs Márk (OFKSE), Gólkirály: Szabó Máté OFKSE “A”
Serdülő fiúk: legjobb kapus Udvari Bertold (OFKSE)
Serdülő leányok: legjobb kapus Ádász Diána (ONKC)Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás