- hirdetés -

A tavalyi év legviccesebb könyve újra kapható a Csepregi Könyvesboltban.

Jó hírünk van a magyar olvasók számára : Rejtő Jenő a messzi északon, Svédországban reinkarnálodott, és megírta a modern 21. századi Svejket. Jonas Jonasson első regénye már a negyedik kiadását éli,  címe: A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt. A kötet most újra kapható a Csepregi Könyvesboltban, a Győri Vilmos tér 1. szám alatt.

Csapó Andrea Jonasson humorát szereti

Egy svéd kisvárosban, az idősek otthonában születésnapi ünneplésre készülnek. Az otthon lakóját, a százéves Allan Karlssont akarják felköszönteni. El tudtok képzelni ennél érdektelenebb kezdést? Pedig ez a ravasz Jonasson bizony így kezdi kalandregényét, hogy aztán átcsapjon egy teljesen kiszámíthatatlan és végtelenül vicces ámokfutásba. A történet minden egyes fordulata elismerő csettintésre készteti az olvasót, és minden bekezdésben ott van legalább egy ütős poén.

Világszerte több mint 1 millió eladott példány, nyolc országban bestseller és ez még csak az író első könyve!

Az 1962-ben, Svédországban született író hosszú ideig mint újságíró és televíziós producer dolgozott. A regény megírása után eladta mindenét, és egy svájci kisvárosba költözött. Jelenleg egy svéd szigeten él és gőzerővel írja második regényét! A könyv megvásárolható a Csepregi Könyvesboltban, a Győri Vilmos tér 1. szám alatt.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.