- hirdetés -

Április 16-án nyit a mezőgazdasági és gépjárműalkatrész üzlet Orosházán, széles kínálattal várják a vásárlókat.

Mindent egy helyen – ez a szlogenje az orosházi Agrárplázának, mely a Török Ignác utca 26. szám alatt nyitja meg kapuit április 16-án, hétfőn reggel fél 8-kor. Fő profiljuk a mezőgazdasági és tehergépjármű alkatrészek forgalmazása. Legyen szó ZETOR-ról, MTZ-ről, ekéről, bálázóról vagy éppen permetezőről, itt mindent megtalálsz, de a fuvarozókat is várja az orosházi áruház IFA és pótkocsi alkatrészekkel, kiegészítő termékek széles kínálatával.
– A ZAP akkumulátorok kizárólagos forgalmazói vagyunk Orosházán, és megtalálják nálunk a már sokak által választott ENEOS olajokat is – tudtuk meg Varga Pétertől.

Mindent egy helyen - az Agrárplázában

Az Agrárpláza ügyvezetője elmondta, fontos, hogy a gazdálkodók megfelelő gépekkel tudjanak dolgozni a földeken, és bírják is az erős igénybevételt.
– Az alapos karbantartás hosszú távon mindenképpen megtérül. Ehhez nyújtunk mi segítséget. Úgy gondolom, a mai rohanó világban kiemelkedő szempont, hogy legyen egy olyan hely, ahol az adott szakterület valamennyi eszközét, kiegészítő termékét megtalálják, rövid határidőn belül beszerezzék – hangsúlyozta.

NEW HOLLAND, CLAAS, MTZ, ZETOR, IFA, HW, MBP, eke, tárcsa, kultivátor, kombinátor, GENIUS szerszámok, baldwin szűrők, csapágyak, ékszíjak, olajok – az Agrárplázában mindent megtalálsz egy helyen. Folyamatos akciókkal várják leendő partnereiket.

Agrárpláza
5900. Orosháza, Török Ignác utca 26. (Vasex mellett)
Tel.: 06-30-844-82-21
E-mail: agrarplaza@invitel.hu

 (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.