- hirdetés -

Hagyományos mobilról, androidos telefonról és iPhone-ról nézve is szebb/jobb lett az OrosCafé.

Egyre többen nézegetik mobil eszközükről az OrosCafé oldalait. Míg egy éve ilyenkor naponta 10-15 mobilos látogatást regisztráltunk, mára 100-nál is többet mérünk, de márciusban például olyan nap is volt, amikor 400 körül járt ez a szám.

Mobilos látogatóink többsége androidos készüléket használ, utánuk az iPhone-használók majd az iPaden cafézók következnek. Ha egyes típusok szintjén nézzük, akkor az iPhone vezet, ezután jön az iPad, utána pedig a Samsung és a Sony Ericsson egyes (androidos) telefonjai.

A nyuszi hozta el nektek az OC mobilverzióját

Ahogy a fenti számokból is látszik, eddig is lehetett mobilról böngészni az OrosCafét. Aki így tett, az a weboldallal teljesen megegyező felületet látott, de időnként nehézkes volt a jóval kisebb képernyőn történő lapozgatás, navigálás. Mostantól azonban már egy jóval ujjbarátabb felülettel találkozhat az, aki mobiltelefonján látogat el hozzánk. A mobilos megjelenés a könnyebb navigáció mellett azoknak is hasznos, akik spórolni szeretnének az adatforgalommal, az új felület ugyanis letisztultabb, a telefon böngészője jóval kevesebb képet tölt be.

Aki továbbra is inkább a számítógépen megszokott formájában szeretné nézni mobilján is az OrosCafét, az az érintőképernyős telefonokra optimalizált oldal alján találja a mobilos megjelenés kikapcsolóját.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.