- hirdetés -

Ünnepélyes keretek között avatták fel a Vasex Kft új üzletcsarnokát hétfő délután. Az árukészlet és a szolgáltatások köre bővült.

A Török Ignác utcai telephelyen a tulajdonosok a legnagyobb beszállítókat és vásárlókat hívták meg, hogy velük közösen adják át az új, 350 négyzetméterrel kibővített vásárlóteret.

Megnyitóbeszédében Polyák János, a Vasex Kft ügyvezetője röviden összefoglalta a cég történetét, majd bemutatta a mostani fejlesztés részleteit. Kiemelte, hogy a 2008-as gazdasági válság kezdetén számukra egyértelművé vált: ha nem előre néznek, akkor megakad a cég és egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, ezért az elmúlt évek alatt 40 millió forintot fektettek a fejlesztésbe.

Polyák János ügyvezető (Fotó: Melega Krisztián)

– Az elmúlt hónapokban partnereinkkel közösen építettük fel és alakítottuk át szinte teljesen a vásárlói teret. A fejlődés csakis fejlesztéssel valósul meg, ezért döntöttünk a bővítés mellett. Azt szeretnénk elérni, hogy vásárlóink minden építőipari-, kerti- és barkácsmunkához szükséges eszközt, anyagot, kiegészítőt megtaláljanak nálunk. Ezért nem csak a szolgáltatásaink körét, hanem az árukészletünket is jelentősen kibővítettük – mondta Polyák János.

Köszöntő beszédében Zalai Mihály alpolgármester örömtelinek nevezte, hogy egy családi vállalkozás saját erőből ilyen mértékű beruházást vitt véghez, ezzel is erősítve a várost
– Egyre több olyan, jól működő vállalkozás van Orosházán, amely magas színvonalon nyújt szolgáltatást és kínál különböző termékeket. Ezért nem kell 30, 50 vagy 100 kilométert utazni azért, hogy megfelelő minőségű terméket vásároljunk. A Vasex Kft a mostani fejlesztéssel egy új szintre lépett, megközelíti a nagy bevásárló központokat. Az itt dolgozók egyet viszont biztosan jobban tudnak a multiknál: a közvetlen, emberközeli és magas szakmai szintű kiszolgálást, ami a kulcsa lehet a jövőbeli sikereknek – fogalmazott.

Ezt követően átvágták a szalagot, így hivatalosan is átadták az új üzletrészt. A Vasex Kft a bővítéssel nem csak új termékeket vezetett be, hanem 3 új munkahelyet is létesített az eddigi 20 mellé.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.