- hirdetés -

Öt éve bolondoznak a (F)apácák, vasárnap ünnepelték a szülinapot.

Jó hangulatban, stílusosan szólva bolondos hangulatban zajlott a (F)apácák Énekstúdió április 1-jei fellépése. A szereplők szerint jó közönség volt, a közönség szerint jó koncert volt. Többféle stílus, többféle zene szólalt meg, elsősorban a vidámság jegyében, de, mint ahogy ez lenni szokott, az is kiderült: ki mennyit fejlődött az éneklés terén a stúdióban, Nagy Krisztina énekművész irányításával.

Az est főszereplői – a zene mellett – a fellépők: Benkő Erika, Benkő Anita, Bíró Bea, Blahó Nóra, Csizmadia Réka, Dombóvári Renáta, Domján Anikó, Gyurcsik Dávid, Horváth Dorina, Halupa Zoltán, Imre Kitti Natália, Jónás Anna, Kovács Szabolcs, Molnár Daniella, Nagy Vivienn, Nagyházi Renáta, Németh Ibolya, Ritzl Rebecca, Seres Angelika, Sípos Renáta Pálma, Szénási Anikó, Vági Dóra.

Jól sikerült a fellépés, emlékezetes lett a szülinap (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– A fellépés jól sikerült mindenkinek, nem emelnék ki senkit, mert akiket először dobtam be a mély vízbe azok is szépen megállták a helyüket. Többen mondták, akik eljárnak hűségesen a koncertjeinkre, hogy ez volt az eddigi legjobb, és hogy nagyon sokat fejlődött mindenki. Imádtuk énekelni a két zongorás dalt (Goodnight sweetheart és a Jöjj el Mózes), amit Szénási Anikó kísért.

Ide kötődő hír, hogy az énekesek a művészeti iskola keretein belül a közelmúltban Aradon vettek részt versenyen. Az Ezüst Hóvirág Nemzetközi Tánc és Énekversenyen Németh Ibolya a harmadik helyen végzett, Nagy Vivien különdíjban részesült, Gyurcsik Dávid és a Hajnalkák Tánccsoport a legjobb show díját kapták (koreográfia Keresztesné Deák Andrea).

A (F)apácákat legközelebb az Árpád-kertben láthatjuk április 15-én a baba-mama börzén.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.