- hirdetés -

Szinte teljesen elkészült a Vasex Kft üzletének bővítése. Április 2-án avatják az új üzletrészt, ajándékok várják a vásárlókat.

– Az átépítés után jelentősen növekedni fog a vásárlói tér. Ezáltal szemléltetőbb, esztétikusabb árubemutatásra lesz lehetőségünk, ami természetesen azt is jelenti, hogy az eddiginél is szélesebb termékválasztékkal várjuk partnereinket és vásárlóinkat – mondta még tavaly nyáron a tervekről a Vasex Kft ügyvezetője, Polyák János.

Azóta az építkezés befejeződött és az utolsó simításokat végzik a megújult áruházon. A közel 350 m2-el kibővült épületegyüttes így már 700 m2-en várja a vásárlókat.

– Jelenlegi telephelyén 21 éve működik a Vasex Kft. Kinőttük a régi üzletet, ráadásul igényként merült fel, hogy magát az eladóteret egységesebbé tegyük. Ezzel a közel 40 millió forintos, saját erőből elkészített beruházással ezt is megvalósítottuk. A bővítéssel egyidőben új munkahelyeket is teremtünk, hiszen az eddigi 20 dolgozó mellé újabb 3 főt veszünk fel – fogalmaz Polyák János.

Most már külön bejárat és kijárat van a Vasexnél (Fotó: Melega Krisztián)

Az egyik legfontosabb változás, hogy most már külön bejárat és kijárat van, ami a vevők kényelmét szolgálja De nem csak az épület újult meg, hanem a termékpaletta is. Az első években a vevők elsősorban a vasról ismerték a Vasexet, ezt követően egyre többen kerestek festékeket, szerszámokat, kötőelemeket, majd jöttek az építőanyagok.
– Most pedig a munkavédelmi eszközök és kiegészítők, barkácstermékek, belsőépítészeti kiegészítők forgalmazásával újítottuk meg a kínálatunkat vállalkozók, szakemberek, barkácsoló hölgyek és urak részére. Az a célunk, hogy ezekben a termékkörökben egy helyen nyújtsunk teljes körű kiszolgálást. Ezért összességében közel 20 ezer terméket forgalmazunk áprilistól – sorolja az újdonságokat az ügyvezető.

A nyitva tartás is megváltozik április 2-től. Hétköznaponként reggel 7-től este 6-ig, szombaton pedig reggel 7-től délután 1-ig lehet vásárolni a Vasexnél.

A Vasex a nagyszabású beruházás elkészültét vásárlóival közösen ünnepli április 2-án, ahol a bővítéshez kötődően ajándék jár minden 5 ezer és 10 ezer forint feletti vásárlás esetén. Délután 4 órakor pedig átadási ünnepségre várják a beszállítókat, a legnagyobb vásárlókat, kivitelező partnereket.

Vasex Kft.
Orosháza, Török Ignác u. 40.
Tel: 68/512-200
A cégről bővebben: itt

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.