- hirdetés -

Az orosházi lány könnyeit nyelve búcsúzott el a tévés tehetségkutatótól. De mint mondja, már túltette magát a csalódáson és továbbra is énekel.

Bakjos Bettinát a zsűri teljes egyetértésben juttatta be a legjobb 24 énekes közé a TV2-n futó Megasztár hatodik szériájában. A második párbaj adásban Betti partenre Bihal Roland volt. A fiatalembert és Bettit már-már összeboronálták a producerek, de tegnapi interjúnkban Bettina elmondta, azért nem volt ez akkora fellángolás, inkább a média fújta ezt fel.

A párbajban a Tóth Gabi és Csipa által befuttatott Valami Amerika még című számot énekelték.

Bettiből az előző adáshoz képest a sminkesek és designerek rockos csajt faragtak, ami igazán illett a zenéhez. A szám az elejétől fogva lendületesen pörgött, a mi lányunk is gyorsan elkapta a fonalat. Erősek voltak mindketten a színpadon, de végig érződött egyfajta távolságtartás és feszengés, ami nem tett igazán jót a produkciónak.

[HTML1]

Az értékelésnél Bochkor Gábor Bettinát küldte tovább, Falusi Mariann szerint viszont Roland volt a jobb. Bereczki Zoltán úgy értékelt, hogy Roland kicsit sok művi gesztust vitt a produkcióba, Bettinek pedig megköszönte a kibontott hajat és az énekesi kibontakozását, de Roland mellett döntött. Mester Tamás sokat gondolkodott, de a végén Bettinára adta voksát. Így 2-2 volt az állás, jött a zsűri 1 perces megbeszélése, aminek a végén Bihal Rolandot tartották jobbnak, így Bakos Bettina nem jutott a legjobb 12 közé. Az orosházi lánynak potyogtak a könnyei ahogy meghallotta a döntést.

„Nem történt tragédia”

Miután lement az adás, felhívtuk Bettinát. A párbaj felvételről ment, így Betti már feldolgozta a kiesést. De azért kíváncsiak voltunk arra, hogyan látta belülről az egészet.

Hogyan érzed milyen volt a produkció?

Bettina a Megasztár párbajában (Fotó: TV2)

A színpadon inkább mindenki magára koncentrál, én is ezt tettem, de feszültebbnek éreztem a társamat, mint magamat. Azt hiszem, ez a meglebegtetett szerelmi szál némi konfliktust idézett elő bennünk valahol, ami rányomta a bélyegét a produkcióra.

Mit éreztél, mikor kimondták, hogy nem te mész tovább?

Akkor gondolkodtam el azon először, hogyan teljesíthetett Roland. Bentről jónak tűnt az enyém is, de a zsűrinek végül más volt a véleménye. Sok hitet építettem fel magamban, ez segített előre, ez adott akaraterőt. Tudom magamról, hogy hirtelen el tudok keseredni, ez történt most is. Csorgott a könnyem és nagy fájdalmat éreztem, mikor nem az én nevemet mondták. Arra gondoltam, hogy nem hittem benne eléggé, letörtnek éreztem magam, lehet ez azért van mert fiatal vagyok és még jobban kergetem az álmaim.

Eltelt több hét, hogyan érzed magad?

Már az is nagy szó, hogy több tízezer jelentkező közül a legjobb 24 közé kerültem. Először elkeseredtem és szomorú voltam. De sokat gondolkodtam, közben visszamentem a suliba, újra jöttek a hétköznapok, visszarázódtam és rájöttem, hogy nem történt tragédia. Még jobban kell akarnom, még többet kell tennem és még többet kell gyakorolnom ahhoz, hogy elérjem az álmomat és énekesnő legyek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.