- hirdetés -

A fiatal orosházi énekes péntek este a párbaj adásban verseng azért, hogy továbbjusson a legjobb 12 közé. Bettit gyors interjúra kértük, ahol beszéltünk szerelmi szálról, izgalomról és népszerűségről.

A Megasztár hatodik szériájában indult az orosházi Bakos Bettina. A TV2 két héttel ezelőtti adásában nagyon magabiztosan jutott tovább Lady Gaga Born This Way című számával, a zsűri minden vita nélkül nagy egyetértésben küldte tovább a legjobb 24 közé.

Betti péntek este kerül adásba a párbajon. Partnere Bihal Roland lesz, akivel a Valami Amerika még című számot adják elő. Azt, hogy melyikük jut tovább még nem tudni, de Bettitől kérdeztünk pár kulisszatitkot.

Miután kiderült, hogy bejutottál a párbajra és lecsengett az első örömhullám, mi történt veled?

Betti a Megasztár válogatóján (Fotó: TV2)

Volt egy felkészítő tábor egy különleges szállodában, ahol ének- és tánc órákat kaptunk. Az énekórákon a kiosztott dalt próbáltuk, gyakoroltuk külön és együtt is. A táncon más volt a feladat, meg kellett tanulni, hogy mindketten megnyíljunk és megtaláljuk egymással a kontaktust. Aztán volt egy párbaj próba, ahol bejártuk a színpadot, hogy lássuk és érezzük a helyszínt. A párbaj felvételének napján megkaptuk a fellépő ruhákat, volt öltözőnk, profik sminkeltek minket, egyszóval igazi sztároknak érezhettük magunkat.

A TV2 ajánló videói között láthattuk, hogy Rolanddal igen jól kijöttök egymással és többen már valamiféle szerelmi szálat is véltek felfedezni köztetek. Ez mennyire volt valós?

Kezdettől fogva szimpatikusak voltunk egymásnak. A körülöttünk lévők észrevettek köztünk egy szikrát, amit én belülről azért nem éreztem annyira erősnek.

Szintén az egyik videón mutatták be, hogy a partnered édesanyja már a válogatáson kinézett téged a fiának.

El tudom képzelni, hogy az anyukája kinézett engem, de ezen azért meglepődtem, hiszen nem is emlékeztem rá, hogy mi ketten már ott találkoztunk volna. Mindenesetre tényleg szimpatikus srác Roland.

Mennyire izgultál a felvétel előtt?

Izgalom minden színpadra lépés előtt van, de ezt lassan megtanulom kezelni. Az a stressz, ami tudat alatt bennem van pedig inkább erőt ad, pozitív irányba visz. Ez most is így volt, inkább erőt adott az adrenalin mikor színpadra léptem. Voltak pillanatok, mikor úgy éreztem, hogy teljesen más emberként állok a színpadon, mint amilyen a hétköznapi életben egyébként vagyok.

Mennyire érezted a változást itthon az első adás után? Többen felismertek, megszólítottak?

Egyáltalán nem érzem, hogy valami nagy sztár lennék. Bár a barátok mondták, hogy többször hallották, amint rólam beszélgettek utcán vagy kocsmákban, de olyat is meséltek, hogy valakik fotót akartak készíteni velem, de nem mertek odajönni hozzám. Itthon Orosházán mindenkitől sok pozitív visszajelzést kaptam, a Facebookon is sok megosztást és likeot kaptam a barátoktól és ismeretlenektől egyaránt. Ez pedig nagy erőt ad nekem és ezúton is köszönöm mindenkinek!

Tehát március 9-én, 21.20-tól irány a TV2 és mindenki szorítson, hogy Betti továbbmenjen!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.