- hirdetés -

Uniós támogatásból állatorvosi rendelő készül és új munkahelyeket is teremtenek Orosházán. 

A dr. Sin és Társa Állategészségügyi Betéti Társaság 4 millió forint uniós támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 10 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból nemcsak egy új állatorvosi rendelő készül, hanem új munkahelyeket is teremtenek.

Az Orosházi telephelyű dr. Sin és Társa Betéti Társaság 1997 őszén alakult. Az állategészségügyi tevékenység mellett szolgáltatásaik kiterjednek a gyógyszer kiskereskedelemre, kutyakozmetikára, állateledel forgalmazásra, kutyatenyésztésre, kiképzésre, ill. kereskedelemre, ismeretterjesztésre és felnőttoktatásra is.

A megnövekedett kisállat praxis miatt szükség van egy jól fölszerelt, a mai kor szakmai igényeinek minden téren megfelelő kisállat orvosi rendelőre. Most uniós támogatással lehetőség nyílt egy telephelyvásárlásra, ami lehetőséget teremt tevékenységeik megfelelő kihasználására a nagyobb és hasznosabb helykihasználással, valamint szolgáltatásaik precízebb végrehajtására.

A telephely megvásárlása után indul az átépítés: rendelő, műtő, váró, szociális helyiségek kialakítása, burkolás, festés, ill. a panziós rész, és a parkoló létrehozása két kapuval. A létesítmény kialakítása után következik a felszerelés, ill. a beindítás. A beruházással két új munkahelyet hoznak létre. A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.szolorendelo.hu oldalon olvashatnak.

Kapcsolat: dr. Sin és Tsa Bt. 5900 Orosháza, Balaton u. 7. Telefon: +36/30/9-382-414, e-mail: munkakutya@freemail.hu

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.