- hirdetés -

A Közép-európai Angol-amerikai Intézet (CEAS) Orosházán is elindította képzési központját, ezzel egy újabb, világszerte elismert lehetőség nyílt meg a városban a tanulni vágyóknak.

A CEAS a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt keresett szakmák oktatását kínálja Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét, Nyíregyháza, Szolnok és még több város mellett immár nálunk is. A képzések tandíja Magyarországon csak töredéke az angliainak, ennek ellenére az eredeti, angol végzettség szerezhető meg, de ehhez nem kell Angliába utaznod.

Indítanak magyar nyelvű, államilag támogatott, OKJ-s végzettséget adó képzéseket is, melyek az első szakmához jutás esetén ingyenesek, mindemellett a jelentkezők dönthetnek arról, hogy az angol végzettséget is meg kívánják-e szerezni. Az angol rendszerben tanulók számára a tanévben három hónapos külföldi szakmai gyakorlat is adott. Az Egyesült Királyságban, Cipruson vagy Írországban nem idegen nyelvi beszédkészségüket fejlesztik, hanem szakmai referenciát is szereznek. Részletekért klikkelj ide, vagy érdeklődj a helyi központ vezetőjétől, Venyige Judittól az oroshaza@ceasinst.co.uk e-mail címen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.