- hirdetés -

Gyors, megszállott, kitartó, szívós – így jellemezték egy korábbi interjúban az orosházi motocross versenyezőt, aki újabb sikereket ért el.

Világkupa és magyar bajnokság – két nap alatt két megmérettetésen is kiváló eredményt „zsebelt be” Zanócz Roland. Az orosházi versenyző – aki a KTM Kecskemét színeiben áll rajthoz – Németországban, Gaildorfban vett részt a motocross vébén, és szenior kategóriában az előkelő 11. helyet szerezte meg. Itt összesen 31-en mérték össze tudásukat. A szaksajtó szerint az idei év legsikeresebb és minden idők második legeredményesebb hazai motocross versenyzője az orosházi bajnok, aki elmondta, kemény időszakon van túl.
– A felkészülés során súlyos sérüléseket szenvedtem, nehéz volt a felépülés, kemény munkát végeztünk. Sokat köszönhetek Szabovik Renáta sportterapeutának, de még további műtétek várhatók.

Zanócz Roland a sérülések ellenére kiválóan motorozott

Zanócz Roland a világbajnokság után az országos bajnokságon is bizonyított. A kőszárhegyi megmérettetés volt az idei utolsó futam, és kiváló teljesítményével összesítésben megszerezte a szenior kategória bajnoki címét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.