- hirdetés -

A munkahelyi gondokat sokszor nem tesszük le a műszakkal együtt. A stressz veszélyeztető tényező a szenvedélybetegségek kialakulásában és a család sokszor megsínyli a „fárasztó napot.”

Testi-lelki egészség, kutatás, családi programok – a Linamar Hungary Nyrt. és a MI-ÉRTÜNK Egyesület együttműködésének főbb pillérei. A cég békéscsabai telephelyével 2006 óta, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásának köszönhetően az orosházi telephellyel tavaly nyár óta működik együtt az egyesület. Útjára indítottak egy programot, melynek célja a dolgozók egészséges életmódjának elősegítése, az ezzel kapcsolatos közösségi programok támogatása, életminőségük javítása.

A linamaros dolgozóknak május 21-én családi egészségnapot szerveztek a bogárzói lóversenypályán. Az említett együttműködésnek köszönhetően a rendezvényen az egészség kiemelt szerepet kapott. Az „Egészség utcán” több szűrővizsgálaton is részt vehettek. Nagy érdeklődés övezte az arcdiagnosztikát, a kineziológiát, az asztrológiát, de a csontkovács sem pihent. A mágneses relaxációs kezelés, a csontsűrűség mérés, a biorezonancia terápia igen népszerű volt. A gyógyító kövek és az oxigénes víz áldásos tevékenységében bízók is eszmét cserélhettek e témák specialistáival. Pörköltfőző versenyt is szerveztek, a gyerekeket pedig sétakocsikázás és western játszóház várta.

A szakemberek a betegségekre, valamint a stressz-kezelésre nem csak ezen a napon irányították rá a figyelmet. Egész évben csoportfoglalkozásokat szerveztek a dolgozóknak, valamint allergiaszűrésen is részt vehettek a jelentkezők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.