- hirdetés -

A napokban parlamenti képviselővé vált Jobbikos Jámbor Nándor lemondott az orosházi testületben betöltött képviselői helyéről. Helyére a párt orosházi elnöke kerül.

A Jobbik megyei szervezetének háza táján nagy változások indultak el, miután múlt hét szerdán lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról Samu Tamás Gergő. A békési politikus helyére az országos elnökség az orosházi Jámbort Nándort jelölte, aki elfogadta a felkérést. Jámbor azonnal jelezte, hogy lemond mind megyei, mind orosházi képviselői mandátumáról.

Németh Norbert

Az utódlás kérdése a napokban Orosházán is eldőlt, kedden rövid sajtótájékoztatón jelentették be hivatalosan, ki lesz az új városi képviselő.
– A Jobbiknál nincs álláshalmozás, ezért a megyei közgyűlésben már múlt héten pénteken lemondtam a képviselőségről május 31-i határnappal. Ugyanezt megteszem Orosházán is, a május 20-i testületi ülésen – mondta Jámbor.

A megyei és az országos elnökség egyöntetűen Németh Norbertet, az Jobbik orosházi elnökét javasolta Jámbor utódjának, aki elfogadta a felkérést.
– Május 31-e után veszem át az orosházi képviselő-testületben Jámbor Nándor helyét. A Jobbik politikája nem változik ezzel a váltással, továbbra is az ügyek és az igazság mentén kívánunk politizálni – fogalmazott a hamarosan felesküdő képviselő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.