- hirdetés -

Megnöveli az ügyfélfogadási időt és új ügyfélhívó rendszert alakít ki Orosházán a GDF SUEZ. Csütörtökön megállapodás született a gázszolgáltató és Orosháza városa között.

Korábban írtunk arról, hogy a megnövekedett ügyfélforgalom miatt a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. orosházi ügyfélszolgálati irodája előtt órákig várakoznak az ügyfelek, hogy sorra kerüljenek. A helyzet megoldásáról csütörtök délután a városházán tárgyalt a GDF SUEZ vezérigazgatója és helyettese, valamint a város polgármestere – a gázszolgáltató és a város között megállapodás született.

– Olyan megoldás született, amely a város és a kistérség lakói számára egy minőségileg jobb szolgáltatást biztosít. Jelenleg hetente kétszer 4-4 órában fogadja a kirendeltség az ügyfeleket, ez június elsejétől megváltozik. Heti 3 nap áll majd az iroda az ügyfelek rendelkezésére, ebből az egyik napon június 30-ig hosszított, este 8 óráig tartó ügyfélfogadás lesz – tájékoztatta az OrosCafét dr. Dancsó József polgármester. – A cég továbbá megvizsgálja, hogy a mostani, vagy egy új helyen célszerű az ügyfélszolgálatot ellátnia, annak érdekében, hogy az új kiszolgálás minél gyorsabb, gördülékenyebb legyen.

Franck Néel a GDF SUEZ kereskedelmi és marketing általános vezérigazgatója a további változásokat részletezte:
– A szolgáltatás minőségének emelése a célunk, ezért az ügyfélfogadási idő meghosszabbítása mellett június elsejétől bevezetünk egy elektronikus ügyfélhívó rendszert is. Ezen keresztül meg tudjuk vizsgálni azt, hogy mennyien és milyen várakozási idővel veszik igénybe ügyfélszolgálati irodánk szolgáltatásait. A számokat elemezni fogjuk és a későbbiekben egyeztetünk a további igényekről a polgármesterrel – foglalta össze a tárgyalás eredményét a vezérigazgató.

Franck Néel kiemelte, mostani adataik alapján a megnövelt ügyfélfogadási idő elegendő lesz az orosháziak és a kistérség lakosainak kiszolgálására. Mint mondta, örül a megállapodásnak és reméli, hogy ügyfeleik is elégedett lesznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.