- hirdetés -

Németh Norbert azt ígéri, újra az utcára vonulnak.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Orosházi Alapszervezetének eddigi vezetője, Patakfalvi János egészségi okok miatt nem vállalta tovább az elnöki posztot. Ezért a tagság 2010. november végén Németh Norbertet választotta az orosházi alapszervezet elnökévé – tájékoztatta szerkesztőségünket Jámbor Nándor önkormányzati képviselő.

Németh Norbert

Németh Norbert 38 éves, Orosházán született és itt élő vállalkozó, 2 gyermek édesapja. Kérdésünkre, hogy mi a programja, a következőket válaszolta:
– Az orosházi Jobbik erős ellenzékként lép majd fel az elkövetkező időben, ennek egyik jeleként újra az utcára vonulunk. Mindent megteszünk helyi szinten is az elmúlt évek országrombolásában részt vett felelősök elszámoltatásáért. A város helyzetében semmi nem változott az elmúlt években, ugyanazok a tendenciák érvényesülnek: hitel-hitel hátán, az emberekért senki nem tesz semmit. Folytatódnak az infrastrukturális beruházások, melyek a korrupció melegágyai. Ebből lehet sógor-koma jóbarátnak több milliós adományokat visszaosztani – mondta Németh Norbert.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.