- hirdetés -

Bacsur Viktória ismét nyert a teljesítménytúrázás női ifi kategóriában, így már kétszeres magyar bajnok.

Bacsur Viktória négy évvel ezelőtt ismerkedett meg a teljesítménytúrázással. Az Alföld Turista Egyesület versenyzőjeként először gyermek, majd ifi kategóriában indult, ahol 2009-ben magyar bajnok lett.

Bacsur Viktória az aranyéremmel

A versenyzést tavaly is folytatta és kiválóan szerepelt, olyannyira, hogy édesanyjától, Bacsurné Brandt Judittól megtudtuk, Viki 2010-ben ismét magyar bajnok lett.

A fiatal lány mögött küzdelmes év áll, hisz az évi 12-14 verseny mellett akad tanulnivalója bőven, sőt még különórákra is jár (3 nyelven és 2 hangszeren tanul). Édesanyja szerint Vikit teljesen megváltoztatta ez a sport. Újabban pedig két barátnőjével együtt a versenyek mellett túlélő-táborokon vesz részt, ahol szintén remekül helytáll.

Viki ebben az évben utoljára indulhat ifi kategóriában. Lelkesedése még nagyobb, hisz ha idén is nyer, háromszoros magyar bajnok lehet. Ez a cél lebeg a szeme előtt, ez ad neki erőt és kitartás e nem könnyű sporthoz. Hisz a távot, ahhoz, hogy ismét bajnok legyen mindig, minden körülmények között teljesíteni kell.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.