- hirdetés -

A Guardian üveggyár szállító cége 1 milliárdos forgalmat bonyolított 2010-ben.

A város legnagyobb adófizető cégeinek vezetőit hívta meg ebédre dr. Dancsó József polgármester. Az eseményen Vadas Tamás, a Hungarolift Kft megbízott ügyvivője is nyilatkozott.

Mivel foglalkozik az önök cége?

Vadas Tamás

A cég egy nagy német logisztikai csoport magyarországi leányvállalata, a Guardian Orosháza Kft áruszállító cége vagyunk. Mivel stabil megbízónk van, így a fuvarjaink száma és mennyisége szinte azonos minden évben. Természetesen a gazdasági visszaesés érintett minket is, de lényegesen nem éreztük meg.

Számokban ez mit jelent?

Közel 1 milliárd forint az éves forgalmunk, ez 2010-ben is így volt. 30 járművel dolgozunk, melyek speciális fuvart végeznek, hisz síküveget szállítunk. A konkurencia is jelen van a piacon, de úgy érzem, hogy az elmúlt 20 év stabil teljesítése megbízható partnerré tesz minket. Természetesen mi is keressük, hogyan lehet új partnereket szerezni. Ezért is örülök ennek az összejövetelnek, mert közvetlen kapcsolatot teremt a város nagy cégei között, amire eddig nem nagyon volt példa.

Mennyien dolgoznak önöknél?

A létszám 45-50 fő körül mozog, hisz a sofőrök száma állandóan változik.

Mit vár 2011-től?

Remélem, hogy ebben az évben is tudjuk hozni az eddigi fuvarokat és bevételeket. Bizakodó vagyok, hogy fellendül a gazdaság az év második felére.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.