- hirdetés -

A Barneváli Húsnagyker kiváló termelőktől származó, minőségi magyar húsárukínálattal várja a vásárlókat. (x)
Az Október 6. utcán található húsboltot régen üzemi boltként ismerték az orosháziak. Majd az F&F 2003 Bt. tulajdonába került és a bolt a Barneváli Húsnagyker nevet kapta, tulajdonosa Farkas József lett. Bár a név változott, a bolt által megszokott termékkínálat nem. Sőt! Az idei évtől kibővült választékkal várják a vásárlókat. A megszokott baromfiáruk mellett sertés, marha, birka töltelékárukkal, füstölt árukkal, szárazárukkal, fűszerekkel várják a vevőket.

Kibővült választékkal várják a vásárlókat az Október 6. utcai boltban.
A GREEN Divízió Kft. hízott kacsa és liba daraboltjai, kiváló és megbízható magyar termelőktől származnak. A megújult, igényes üzletben a nagykereskedők mellett a lakosságot is várják a kiváló termelőktől származó, minőségi magyar húsárukínálattal. Mindezt régi idők árain, kedves kiszolgálással!

Térjen be a Barneváli Húsnagykerbe, ahol mindig friss húsárut vehet! Az üzlet megtalálható az Október 6. utcán. Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig: 8-12 óráig, 13-17 óráig, szombaton: 8-12 óráig. Tel.: 06 (30) 436-5280.

A széles termékválasztékot, a kiváló termelőktől származó minőségi húsárut, a kedvező árakat a Szent István utcai üzletben is megtalálhatják. Nyitva tartás: hétfő 7-12 óráig, keddtől-péntekig 7-12 óráig, 13-17 óráig, szombaton 7-12 óráig. Tel.: 06 (30) 436-8947

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.