- hirdetés -

Szombaton már 17 órakor megkezdődik a nagyszabású rendezvény az Eötvös-csarnokban, komoly küzdelmek várhatók.
November 20-án az Eötvös téri sportcsarnok ad otthont Az Elit alakulat elnevezésű küzdősport gálának. Mint ahogy arról már hírt adtunk, K-1 és profi ökölvívás lesz. 3-4 órás profi rendezvényre számíthatunk, kemény küzdelmekkel – tudtuk meg Bertók Róbert főszervezőtől. Elmondta, hogy a hazai küzdősport elitje képviselteti magát városunkban, többek közt Rácz Dénes, Török Imre, Szili „a Spártai” István, Kelemen Balázs, Matolcsy József és a WBF világbajnok Kovács Tamás, azaz Tomi Kid lép ringbe.
Szili István napi két edzéssel készül az orosházi gálára. Elmondta, hogy nagyon várja a november 20-i rendezvényt, az ellenfele egy kemény szerb srác lesz. Hozzátette, napi két edzése van, délelőtt erősítés és kondicionális tréningek, este pedig szakmai jellegű edzés.
Rácz Dénes két év után lép ismét ringbe Orosházán. Az OrosCafé.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy ellenfele egy debreceni versenyző, Török Imre lesz. A felkészülésről annyit mondott: járt utat a járatlanra nem cserélik fel, azaz a megszokott szisztémával készülnek.

November 20-án tehát az új időpont szerint 17 órakor kezdődik a küzdősport gála Orosházán. Kapunyitás 16.30-kor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.