- hirdetés -

A Memento Temetkezés családi vállalkozásként nyitott meg Orosházán a közelmúltban. (x)
– Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a személyes kapcsolatokra, hiszen számunkra fontos a bizalom. Családunk 20 éve foglalkozik temetkezési szolgáltatással. Jómagam már fiatalon a gyászoló hozzátartozók fájdalmán igyekeztem segíteni. – mondja a cég egyik vezetője, Zombor Zsuzsanna, aki 2006 óta látja el a polgári búcsúztatás nehéz, de fontos és szép feladatát, számos gyászoló család búcsúzott hozzátartozójától közreműködésével.

A Memento Temetkezés hatalmas angol stílusú reprezentatív autója méltó a végső úthoz
– Az évek alatt magam is rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, amelyek segítettek az egyéni stílus és hangvétel kialakításában. A hozzátartozók visszajelzései megerősítettek abban, hogy időt álló, szép gondolatok gyűltek össze az elmúlt esztendőkben.
Miben más a Memento Temetkezés?
– Elsősorban az árakban, hisz a lehető legalacsonyabb árakon nyújtjuk szolgáltatásainkat, adott esetben pedig részletfizetésre is biztosítunk lehetőséget. Emellett a szolgáltatás színvonalában is igyekszünk kiemelkedőt nyújtani. Egyik ilyen a Memento Temetkezés hatalmas angol stílusú reprezentatív autója, mely méltó a végső úthoz. Természetesen az orosházi és a vidéki települések temetőiben is vállalunk temetéseket, melyek teljes körű lebonyolításán át, minden temetéssel kapcsolatos részszolgáltatás is megrendelhető a Táncsics utcai irodánkban.
Alkalmazottaik hosszú évek óta végzik megbízhatóan, nagy együttérzéssel munkájukat. A Memento Temetkezés a feladatok átvállalásához és egyben megkönnyítéséhez kíván segítséget nyújtani, hogy a végső út valóban méltó legyen a földön eltöltött évekhez.
– A gyász nehéz óráiban a szükséges adminisztráció ügyintézésével és a temetési szertartás megszervezésével levesszük a család válláról a terhet. Ezen tapasztalatok vezéreltek minket abban, hogy megnyissunk Orosházán egy minden igényt kielégítő, árban és a szolgáltatás színvonalában is új irányt mutató vállalkozást!
A Táncsics Mihály utca 11. szám alatt lévő színvonalas bemutatóteremben és fogadóirodában a hozzátartozók kényelmes környezetben tekinthetik meg a kegyeleti termékeket, és diszkrét körülmények között tudják megbeszélni a temetés részleteit.

Bővebb információért kattintson a www.mementooroshaza.hu oldalra, vagy keressen minket az irodánkban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.