- hirdetés -

A Merian Foods Élelmiszeripari Kft-t aranyoklevéllel díjazta a Magyar Szabványügyi Testület. A társaságnál folyó kiemelkedő munkáért járt az elismerés.
 
A Merian Foods Élelmiszeripari Kft. és annak jogelődje 1998 óta rendelkezik a Magyar Szabványügyi Testület tanúsítványával. A cég ISO minőségirányítási rendszert működtet és a sikeres megújítás alkalmával, kiemelkedő munkájáért aranyoklevelet vehetett át a Magyar Szabványügyi Testülettől. A részletekről Hegedűs Zsolt ügyvezetőt kérdeztük.
Mit jelent ez a megújítás?

Hegedűs Zsolt az oklevéllel
A megújítás lényege, hogy 12 év alatt minden második évben sikeresen újítottuk meg ezt az oklevelet. Az országban egyébként 6 társaság, vállalat büszkélkedhet ezzel. Ez azt jelenti, hogy társaságunk elismerten magas minősítésű rendszert működtet, különös figyelmet szentelve a termékek minőségére, a megbízható beszerzésre és gyártásra.
Mennyiben segíti ez a rendszer a hatékony munkát?
Nagyban, hiszen cégünk gyakorlatilag a magyar élelmiszerpiac összes meghatározó résztvevőjének beszállítója és ott alapvető követelmény, hogy minősített oklevéllel rendelkezzünk.
Minél magasabb egy minősítés, annál nagyobb piacra tehet szert egy cég?
Természetesen, hiszen a jól ismert ORSI és REX CIBORUM márkanevek mellett társaságunk jelentős mennyiségben gyárt és forgalmaz nemzetközi láncoknak saját márkás termékeket. Beszállítókként és a saját márkás termékeink gyártásánál is alapvető feltétel egy  magasan minősített, kvalifikált rendszer működtetése.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.