- hirdetés -

Az első félidőben megnyerhettük volna a meccset, ehelyett azonban vereséggel és 9 emberrel jöttünk le a pályáról.
Orosháza FC – Hajdúböszörményi TE 0-1 (0-0)
NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés, Orosháza, Mátrai Sándor Stadion. 300 néző.
Vezette: Szőts (ifj. Kormányos, Kovács II.)

Orosháza: Molnár – Kerekes, Futaki, Balogh (Lupsa 79. perc), Szabó N. – Kerepeczki, Retek, Petneházi, Ács (Piti 69. perc) – Pálinkó (Baranyai 61. perc), Szabó T.
Edző: Kvasznovszky József

Hajdúböszörmény TE: Tóth – Kerek (Nagy D. 38. perc), Póti, Hortó, Cosmin – Lovas, Arnóczki (Kádár 46. perc), Bogdanovics, Bellon – Kiss L., Urbin (Simtchatcha 89. perc)
Edző: Lajos Ferenc

A hétközi böszörményi edzőváltás után egy feltüzelt vendég együttes érkezett Orosházára. Ennek ellenére a 2. percben Retek jobb oldali beadásából Pálinkó nagy helyzetben a kapusba lőtt. A 17. percben Pálinkó-Ács összjáték után Szabó Tamás lövését blokkolták a védők. A 36. percben szöglet után Futaki fejelt fölé. Három óriási lehetőség, mind kimaradt. A félidő végén egy ütközést követően a vendégek játékosa, Arnóczki maradt a földön, akit hordággyal kellett levinni. Később kiderült, lábtörést szenvedett, mentőt kellett hívni hozzá.
A második játékrészben, az 50. percben váratlanul megszerezte a vezetést a Hajdúböszörmény. Urbin fordult le Balogh Miklósról, majd a jobb felső sarokba lőtt (0-1)
A középkezdés után Retek beadását Pálinkó a kapus kezébe fejelte. A 60. percben csapatunk emberhátrányba került. Szabó Norbert megkapta 2. sárga lapját, majd a pirosat. Az emberelőnyben játszó vendégek felbátorodtak, több veszélyes támadást vezettek. A 70. percben Bogdanovics labdáját Kiss L. lőtte mellé. A 86. percben Urbin 26 méteres szabadrúgását védte Molnár.

Az OFC ezen a meccsen elpuskázta helyzeteit (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
Az utolsó percekre kapujához szögezte ellenfelét az OFC. A 91. percben Petneházi szabadrúgását a sorfal blokkolta, az ellentámadás végén a kitörő Ballont buktatta Retek, ismét villant a piros lap, így 9 emberrel fejeztük be a meccset.
Csapatunk az első félidőben kimaradt helyzetek miatt csak magát okolhatja a vereségért.
Kvasznovszky József: – Az első félidőben kimaradt helyzeteinkért a második játékrészben nagy árat fizettünk.
Lajos Ferenc: – Egy edzőváltás mindig felpörgeti a csapatot, ezúttal is ez történt. Gyógyulást kívánok a lábtörést szenvedett Arnóczkinak.

Az Orosháza FC október 17-én, 14.30-kor Mezőkövesden lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.