- hirdetés -

Az Orosháza FC futószalagon játssza felkészülési mérkőzéseit. Csapatunk ezúttal Tótkomlóson lépett pályára.
Tótkomlósi TC – Orosháza FC 0 – 3 ( 0 – 1 )
Tótkomlós, Karasz János pálya, 100 néző. Vezette: Rébék I.
Kvasznovszky József edző ezúttal két részre osztotta a keret tagjait, egyedül Futaki Krisztián játszotta végig a mérkőzést.
Orosháza FC az 1. félidőben: Molnár – Szűcs, Futaki, Pardi, Lupsa – Piti, Mike, Juhász, Petneházi – Tüskés, Pálinkó
Álomszerűen kezdődött a mérkőzés. Az 1. percben megszereztük a vezetést. Mike remek labdával szöktette a jobb oldalon felfutó Pitit, a fiatal csatár remek beadását Pálinkó vágta a kapuba (0 – 1)
A gól olyannyira megnyugtatta csapatunkat, hogy a most visszatérő Petneházi szabadrúgásain kívül kevés veszélyt jelentettek támadásaink a komlósi kapura. A 30. perctől megélénkült a játék, mert óriási eső zúdult a pályára, ami kitartott szinte a mérkőzés végéig.
Orosháza FC a 2. félidőben: Blaskó – Kerekes, Balogh, Futaki, Szabó N. – Ács, Retek, Kerepeczki, Baranyai – Buza, Szabó T.
A második játékrész ismét orosházi góllal kezdődött. Az 50. percben Buza bal oldali lapos beadását Szabó T. átlépte és az érkező Baranyai 14 méterről a bal alsó sarokba gurította a labdát (0 – 2)
A mérkőzés hátralevő részében a hazaiak teljesen megszállták saját kapujuk előterét, amit a csúszós talajon nehéz volt áttörni. A 88. percben 11-eshez jutott az OFC! A büntetőt Kerepeczki végezte el, és a jobbra mozduló kapus mellett a kapu bal alsó sarkába helyezte a labdát (0 – 3)
Kvasznovszky József: – A végig védekezésre koncentráló hazaiak ellen a végjátékban pontatlanok voltunk, ezért a további gólok elmaradtak.

Az Orosháza FC következő edzőmérkőzését július 29-én, csütörtökön 18 órakor a Mátrai Stadionban játssza. Az edzőpartner ezúttal a Rákóczi Vasas csapata lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.