- hirdetés -

Újabb orosházi az ország legnagyobb tehetségkutató műsorában.
A sok orosházi szavazónak is köszönhető, hogy Bakos Betti a „Ne add fel” netes szavazás győzteseként lehetőséget kapott, hogy újra a Megasztár zsűrije elé álljon. És ha már ezt mi megadtuk neki, akkor nem is okozott csalódást. Simán továbbjutott a középdöntőbe. Vasárnap este hívott Betti anyukája, Nicole, és elcsukló hangon újságolta, hogy Betti továbbjutott.
– 13 órára kellett menni a stúdióba, de sokáig vártunk, hiszen este fél 8 körül jutott csak be a zsűri elé – mesélte a telefonban Nicole.

Bakos Bettina a Megasztárban
Betti először Lady Gaga Speechless című számát énekelte, amivel megnyerte a „Ne add fel” versenyt. Ez jól ment neki, de a zsűri kért egy magyar számot is, így Bartók Eszter búcsúdalával mutatta be tudását.
– Sokáig hallgatták a lányt, majd Eszenyi Enikő megállította, és annyit mondott: „Ez nem kérdés! – és már nyomta is a pecsétet a papírra. Ebben a pillanatban az egész család elsírta magát az örömtől – mondta a büszke édesanya.

Egy kis izgalom után magabiztosság

Betti augusztus elején utazik Budapestre egy hétre, ahol a többi középdöntőssel együtt éjjel-nappal énektanárok vezetésével tanulnak, hogy az újabb megmérettetést sikerrel vegyék. A fiatal Megasztár-jelöltet arról kérdeztem, izgult-e, mielőtt belépett a zsűri elé.
– Egész nap meglepően nyugodt voltam, ám ahogy közeledett a perc, kissé azért izgultam. De amint beléptem a színpadra, mindez elmúlt. Bár azt be kell valljam, az elején görcsbe rándult a gyomrom, hiszen nem értettem pontosan mit kérdez a zsűri, így nem is azt válaszoltam, amit kellett volna. De ezt gyorsan tisztáztuk, és a két számot már magabiztosan énekeltem – büszkélkedett örömteli hangon Betti.
Az ilyenkor szokásos és kötelező riportot gyorsan letudták, amit egy kötetlen beszélgetés követett a műsorvezetővel, Tillával.
– Most nagyon boldog vagyok. Holnaptól viszont kezdődik a gyakorlás, hogy még  jobb legyek. Természetesen szeretnék minél tovább bent maradni, de azt a zsűri dönti el, hogy meddig megyek – mondta Betti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.