- hirdetés -

Budapesten mutatta meg tudását két fiatal, augusztusban újabb megmérettetés lesz.
Július 11-én az egyik fővárosi bevásárlóközpont tetőteraszán rendezték meg az „Intersport Freestyle Foci Magyar Kupa 2010” elnevezésű versenyt. Előzetes kiválasztás alapján a legjobb 32 közé térségünkből két fiatal jutott be, a csanádapácai Czene Gergő és az orosházi Betkó Tamás Dávid.
Betkó Tamás Dávid mesélt röviden a versenyről, tapasztalatairól:
– A verseny igazi kuparendszerben zajlott, mindig a páronkénti győztes ment tovább. Sajnos én nem jutottam a legjobb 16 közé. Talán a kelleténél nagyobb izgalom, a sok néző, a szokatlan színpad miatt, de tudásom töredékét nyújtottam, így ellenfelem a zsűri döntése alapján jogosan lépett tovább. Ennek ellenére felejthetetlen élménnyel gazdagodtam, hiszen találkozhattam az ország legjobb versenyzőivel, az eddigi barátságok tovább erősödtek.

Betkó Tamás Dávid és Czene Gergő Budapesten
– A freestyle egy nagy család, segítjük egymást azon cél érdekében, hogy az ország különböző pontjain népszerűsítsük ezt a sportágat. Barátom, Czene Gergő egy körön sikeresen túljutott, és a későbbi 2. helyezett versenyző állította meg a legjobb 8 közé jutásért vívott párharcban. A győzelmet a világbajnoki 4. helyezett Karászi Roland (Rocco) szerezte meg. A döntő ütközetet közvetítette a közszolgálati tévé a labdarúgó vb döntője előtt. A tanulságokat leszűrve ismét keményen gyakorolunk, mert augusztusban újabb megmérettetés vár ránk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.