- hirdetés -

Felszabadultan játszott a Pásztor Lászlót búcsúztató Rákóczi Vasas.

Szeghalom – Oh. Rákóczi Vasas1 – 5( 1 – 3 )

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés.

Szeghalom, 150 néző. Vezette: Telek A. ( Sárközi, Szántai )

Oh. Rákóczi: Ökrös – Debreceni ( Györgyi ), Elekes, Boros, Vincze ( Blaskó ), Pásztor, Németh, Kánya, Lovas – Baki, Lövei

Szakmai vezető: Nagy István

A 16. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi. Lövei lövését a kapus kiütötte, a kipattanó labdát Kánya 10 méterről vágta a hálóba, 0 – 1. A 22. percben egyenlített a Szeghalom. Boros szabálytalankodott a 16-oson belül, 11-es! A büntetőt Cserna értékesítette, 1 – 1. A 26. percben szépségdíjas góllal szerzett ismét vezetést csapatunk. Baki az alapvonal közeléből emelt a túlsó kapufára, onnan a labda a hálóba pattant, 1 – 2. A 36. percben Lövei távoli bombáját a kapus még védte, de a berobbanó Lovas a kapuba helyezte a labdát, 1 – 3.

Az 54. percben Debreceni szabálytalankodása miatt újabb büntetőhöz jutott a sárréti együttes. Cserna lövését ezúttal Ökrös kivédte! A 69. percben eldőlt a mérkőzés. Vincze jobb oldali beadását Lövei 6 méterről lőtte a kapuba, 1 – 4. A 74. percben kialakult a végeredmény. A védőkről lecsorgó labdát Vincze 13 méterről helyezte a hálóba, 1 – 5.

Edzői nyilatkozat:

Nagy István:
– Felszabadult játékkal megérdemelten győztünk.

A Rákóczi ötletes játékkal szépen búcsúztatta a 6 éve színeiben pályára lépő Pásztor Lászlót, aki a mai mérkőzésen fejezte be aktív játékos pályafutását. A csapat vezetői és játékosai gratuláltak a labdarúgó sikeres pályafutásához.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.