- hirdetés -

Baba, Csöpet és egy szakajtó kölyökkutya. Szerető gazdira várnak!
A Szikhát Kutyamenhely átmeneti szállásként kitűnő megoldás a négylábúaknak. Azonban hosszútávon szerető gazdira van szükségük. Hűséges társra találhat közülük.

Baba, a békés

Egyik reggel egy új jövevényre lettünk figyelmesek, az út felőli kennelbe egyszerűen a kerítésen át dobhatták be Babát. A többi kutya nem bántotta, sőt úgy viselkedtek, mintha mindig is együtt lettek volna vele. Baba nagyon jó természetű, csendes, békés szuka kutya, igazi családi kedvenc válhat belőle.

Baba családi kedvenc lehet
Baba családi kedvenc lehet

Csöpet, a félénk

Csöpet az elaltatás elől menekült meg. Talán ezért is kissé félénk, de nem agresszív. Nehezen barátkozik, de akit elfogad, azzal már nagy barát. Nagyon szeret szabadon lenni, kutya társaival játszani, szaladgálni, szimatolni. Kis foglalkozással, nagyon remek, hűséges kutyus válik belőle.

Csöpet az elaltatás elöl menekült meg
Csöpet az elaltatás elöl menekült meg

A Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. megkezdte a városban lévő kóborló ebek befogását. A befogott kutyákat az Orosházi Állat-és Természetvédő Egyesület telephelyére, a Dózsa György utca folytatásában lévő, Szikháti kutyamenhelyen helyezik el. Arra kérjük azokat a kutyatulajdonosokat, akiknek elveszett a kutyájuk, hogy keressék őket a menhelyen is.
Az alábbi telefonszámon érdeklődhetnek: 06-70-619-2307.

Az életrevaló kölykök

Szentetornyán hagyták magukra ezeket a két hónap körüli, keverék kiskutyákat. Eleven, életrevaló, játékos, mozgékony kutyák, akik ha felnőnek, középtermetűek lesznek. Ideiglenes befogadójuknál várja a gondoskodó gazda jelentkezését a két lány és a fiú kölyök. Telefonszám: 06-70-585-0643.

Három a kiskutya
Három a kiskutya

Gyopárosfürdői árvák

Gyopárosfürdőn találták ezt az alomnyi kiskutyát. Körülbelül öt hetesek lehetnek, most bújnak elő fogaik. Ők még sok törődést igényelnek, ezért olyan gazdákat keresünk számukra, akiknek van elég szabadideje foglalkozni velük. Ideiglenes befogadók jelentkezését is várjuk!

A fiatal kutyusok gazdi után ácsingóznak
A fiatal kutyusok gazdi után ácsingóznak

Mici, a molett hölgy

Mici soványan, szőrtelenül, önszántából bújt bele az étellel kihelyezett befogó csapdába. Napokig csak reszketett, félelmében vicsorgott, morgott. De hamar rájött, hogy a menhelyen sokkal jobb az ellátás, mint a régi gazdájánál, és senki nem bántja, nyugodtan ehet, amennyi jól esik neki. Ma már boldog, ugatós, kissé molett hölgy lett belőle. Szeret játszani, sétálni, és alig várja, hogy új gazdáját körbe ugrálja.

Gyorsan erőre kapott a "nagyságos asszony"
Gyorsan erőre kapott a "nagyságos asszony"

Ha érdekli önt valamelyik kutya, vagy esetleg másikat szeretne örökbe fogadni, nézzen szét a Szikhát Kutyamenhely honlapján. Telefonszám: 06-70-619-2307.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.