- hirdetés -

A kétgólos előnyt nem sikerült megtartani, így döntetlen lett a vége.
Orosháza-Rákóczi Vasas – Szarvas FC 2 – 2 (2 – 0 )
Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés. Rákóczitelep, 150 néző.
Vezette: Csatári T. ( Pogonyi F., Petrovszki P.)

Rákóczi: Blaskó – Debreceni, Boros, Pásztor (Györgyi 90. p.)- Lovas, Nagy D.(Szikora 53. p.), Elekes, Baki, Kánya – Vincze(Németh G.33. p), Lövei
Szakvezető: Nagy István
Hatalmas becsvággyal estek egymásnak a csapatok. A Szarvas szervezett, sok mozgásos játékkal bizonyította, hogy nem véletlenül áll a tabella második fokán. A 9. percben Baki remek keresztlabdáját Vincze Alex vágta kapásból az ötös sarkáról az oldalhálóba.

A pirosmezes Baki két gólt lőtt (Fotó: Betkó Tamás)
A pirosmezes Baki két gólt lőtt (Fotó: Betkó Tamás)
A 21. percben Vincze jobb oldali beadását Lövei lőtte fölé.
A 25. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi. Lovas vezette fel a labdát, majd 25 méterről leadott lapos lövése a kapusról Baki elé pattant, a nyurga csatár 3 lépésről vágta a labdát a léc alá (1 – 0)
A 31. percben Somogyi lőtt éles szögből Blaskó kapusba.
A 32. percben növelte előnyét a hazai csapat. Csodálatos kényszerítő passz végén Baki Norbert rúgta 16 méterről a labdát a jobb alsó sarokba (2 – 0)
A 35. percben a szarvasi Csellár lőtt 20 méterről kapura, Blaskó szögletre mentett. A 41. percben Nagy R. a félpályáról vezette a labdát kapura, ismét Blaskó hárított.
A második félidőben folytatódott a lüktető iramú mérkőzés. A 63. percben Kánya szabadrúgását védte a kapus, majd a 67. percben Lövei szabadrúgása vágódott a sorfalról szögletre.
A 71. percben szépített a vendég együttes. Boros buktatta a szarvasi csatárt a büntetőterületen belül. A 11-est Somogyi a bal alsó sarokba helyezte (1 – 2)
A 84. percben a szarvasi Kugyela második sárga lapja után a kiállítás sorsára jutott. A 86. percben eldönthette volna a mérkőzést a Rákóczi. Boros labdájával Kánya lépett ki a védők közül és a kapu mellé gurított.
A hosszabbítás perceiben szögletrúgás után az egykori OFC játékos, Závoda Gábor fejelt a Rákóczi hálójába, így az utolsó pillanatban pontot mentett a vendégek számára (2 2)
Csapatunk a biztos vezetés tudatában több helyzetet hagyott kihasználatlanul, ami megbosszulta magát. A mérkőzés lefújása után néhány hazai szurkoló a játékvezetőn kérte számon a kedvencek pontvesztését – jogtalanul.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.